Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Da li je ovo dokaz da je ždrijeb Lige prvaka bio namješten?

Jučerašnji ždrijeb Lige prvaka izazvao je mnogo kontroverzi nakon što je brazilska nogometna legenda, Roberto Carlos, prilikom izvlačenja vratio jednu kuglicu, te izvukao drugu.

Roberto Carlos

43-godišnji Carlos, zajedno sa Ianom Rushom, Thierryjem Henryjem i Ruudom Van Nistelrooyom bio je zadužen da izvuče timove iz četvrtog šešira.

Tom prilikom gledatelji su uočili nepravilnost – Carlos je izvukao kuglicu, zadržao je u rukama nekoliko sekundi, da bi ju vratio, promiješao kuglice, te izvukao novu.

Naposlijetku je izvukao Ludogorets i svrstao ih u grupu A sa PSG-om, Arsenalom i Baselom.

Ovaj događaj još jednom je bacio sumnju na regularnost izvlačenja i podgrijao špekulacije navijača o nepravilnostima.

“U prethodnim izvlačenjima, loptice su bile različitih temperatura, te su tako mogli da namjeste ždrijeb”.

“Svi vidimo da je namješteno, ali to rade jer su su svi j****o korumpirani”, bile su neke od reakcija bijesnih gledatelja.

KLADI SE

Podsjetimo, bivši predsjednik FIFA, Sep Blatter, ranije ove godine je izjavio kako je bio svjedok varanja na ždrijebu za europska natjecanja.

“Naravno da je to moguće. Bio sam svjedok da se u Europi to radilo. Kako? Prije izvlačena stavite loptice u zamrzivač i onda kad ih dodirnete znate koje su li hladne ili tople. Tako znate koju kuglice trebate izvaditi.”, rekao je Švicarac.

Međutim, objašnjeno je da je Carlos, zapravo, bio samo nespretan, jer je prvu kuglicu uzeo bez prethodnog miješanja, što je pravilo. U tom trenutku mu je direktor takmičenja Giorgio Marchetti sugerisao da je vrati u “šešir” i promiješa sa ostalima, što je Brazilac i učinio.

Oznake: