NaslovnicaVijestiDA LI JE OVO KRAJ ZA BALOTELLIJA?! Super Mario otkrio zbog čega...

DA LI JE OVO KRAJ ZA BALOTELLIJA?! Super Mario otkrio zbog čega je odbio povratak u Seriju A!

Kontraverzni italijanski napadač Mario Balotelli konačno je otkrio razlog zbog kojeg se nije vratio u Serie A. To je otkrio putem on-line komentara gdje su ga navijači kritikovali a na kraju se i on uključio u raspravu.

Duže vremena kritikovani talijanski napadač Mario Balotelli, nakon niza kritika koje je dobio zbog svoje loše partije u zadnjem susretu između Italije i Poljske, objasnio je zašto se nije želio vratiti u italijansku Seriju A. Nogometš Nice se našao na fotografiji kojuje objavila Sky Italia, na kojoj bio je odjeven u “Super Maria”, a ispod fotografije kritičari su ostavljali uvredljive komentare jedan za drugim.

>> JOSE MOURINHO PRIZNAO: Evo koja četiri igrača moraju ostati u Manchester Unitedu!

Kritike Balotelli očigledno ne tolerira najbolje, te je kazao kako su ti kritičari jedan od razloga zbog kojih se još uvijek nije vratio u Italiju.

“Lijepo je čitati komentare i vidjeti kako me ljudi mrze. Nadam se da će me mrziti i kada mi bude išlo dobro, moraju biti dosljedni. Naravno, postoji razlog zašto se nisam htio vratiti u Seriju A a mislim da je sve sada jasno zbog čega nisam. ”

[su_champions_league]

Nogometaš Nice se preko ljetne pauze ugojio više od 10 kilograma, te je na susretu između Italije i Poljske izgledao potpuno izgubljno na terenu. Ukoliko želi da uđe u optimalnu formu, pred njim je dug trenažni proces.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!