NaslovnicaVijestiDa li je ovo moguće? Pohlepni Alexis želi platu kao Messi i...

Da li je ovo moguće? Pohlepni Alexis želi platu kao Messi i Ronaldo

Da li je ovo moguće? Pohlepni Alexis želi platu kao Messi i Ronaldo! Dugo vremena se odvija saga između Alexisa i londonskog Arsenala, oko produženja ugovora i ostanka Čileanca u Arsenalu. Interes za njegove usluge pokazali su City i Bayern ali izgleda da zahtijevi nogometaša nisu realan cilj čak ni za bogate šeike  i Bavarce. Zbog toga je ostanak sve izvijesniji samo je pitanje koliku povišicu će dobiti Alexis u Arsenalu, a ono što on zahtijeva  je van svake pameti.

 Pohlepni Alexis želi platu kao Messi i Ronaldo

Duže vrijeme interes za Alexisa pokazuju City, Bayern ali i PSG te bogati Kinezi. Kinezi mu nude veliku platu, dok ostala tri evropska kluba ipak lagano posustaju iz utrke za Alexisa. Ostanak u Arsenalu ili odlazak u Kinu, te dvije opcije su još otvorene. Kinezi mu nude ogroman novac, ali njemu se baš i ne idu u Kinu te bi on želio da ostane u Londonu ali da mu uprava Topnika poveća platu.

>> Predsjednik Barçe priznao: Verratti je nemoguća misija

On je otvoreno rekao Wengeru i upravi Arsenala da će ostati u Arsenalu ukoliko mu osiguraju 400.000 funti sedmično, što je zaista ogroman novac za bilo kojeg igrača na svijetu a kamo li Alexis Sancheza. U Arsenalu su počeli stvarati ekipu koje bi se mogla boriti za titulu, kupili su Lacazettea, Kolašinca, zadržali su kostur ekipe ali Sanchezu nude “samo” 300.000 eura sedmično, što je mnogo manje od njegovog zahtijeva.

[su_live_koeficijenti]

Ukoliko bi mu u Arsenalu ispunili uslove, te da bi mu dali platu od 400.000 funti sedmično, on bi zaađivao više od Messija i Ronalda koji imaju veću bruto platu ali su porezi u Španiji veći nego u Velikoj Britaniji.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!