NaslovnicaVijestiDa li je ovo moguće promašiti?! Lewandowski se obrukao! (VIDEO)

Da li je ovo moguće promašiti?! Lewandowski se obrukao! (VIDEO)

Jedan od najboljih napadača svijeta i golgeter poljske reprezentacije Robert Lewandowski propisno se obrukao na utakmici između Poljske i Češke, promašivši “nemoguće”.

Lewandowski se obrukao

Nogometaši Poljske i Češke danas su odigrali prijateljsku utakmicu, a Robert Lewandowski je za kratko vrijeme “zapalio” društvene mreže.

Trijumf Češke ostao je u sjenci nevjerovatnog promašaja golgetera poljske reprezentacije u 55. minutu. Neki bi rekli da je u ovakvoj situaciji teže promašiti nego postići gol, ali Lewandowski se ne bi složio sa tim.

Kao da se iznenadio što je lopta uopšte prošla između golmana i odbrambenog igrača Češke i došla do njega posle centaršuta Frankowskog.

Česi su slavili rezultatom 1:0, golom Jakuba Jankte, veznog igrača Sampdorije, iz 52. minuta. U posljednjem kolu Lige Nacija Poljaci u utorak gostuju Portugalu u okviru grupe 3 lige A, ali već su izgubili sve šanse za opstanak, u grupi u kojoj se još nalazi i Italija, te će u narednom ciklusu igrati u ligi B.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!