NaslovnicaVijestiDa li je ovo najbizarnija ozljeda ikad?! Evo kako se Tevez ozljedio...

Da li je ovo najbizarnija ozljeda ikad?! Evo kako se Tevez ozljedio u zatvoru!

U prošlosti smo bili svjedoci brojnih bizarnih ozljeda nogometaša van nogometnog terena, a ova je ako ne najbizarnija ozljeda ikad, onda svakako u užoj konkurenciji.

Naime, argentinski napadač Carlos Tevez, koji je jedno vrijeme bio najplaćeniji nogometaš na svijetu, sa godišnjom plaćom od skoro 40 milijuna eura u kineskom Shanghai Shenhua, glavni je junak nesvakidašnje scene.

On je bio u posjeti svom polubratu koji služi kaznu od čak 16 godina zatvora, a Tevez je dosadu je riješio da ‘ubije’ igranjem nogometa sa tamošnjim zatvorenicima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Carlosov brat Albert je osuđen jer je prije osam godina napao i pokušao oteti blindirano vozilo na ulici u Cordobi. Zatvorenici su brzo primijetili jednog od najslavnijih argentinskih nogometaša pa su mu ponudili da s njima odigra jednu partiju na male golove.

Velika greška u administraciji Lazija: Klub se našao usred internet prevare i prevarantima uplatio 2 miliona eura

Transfer glasine: Gabriel Jesus odbio produžiti ugovor sa Cityem, Lazio odredio cijenu za SMS-a, Barca želi igrača Rome

Navodno, zatvorenici ga nisu nimalo štedjeli, pa je Tevez tako ubrzo završio neslavnu partiju ozljedom mišića desne noge. Vidjelo se mnogo duela, grubih startova, a rezultat toga je neplanirana pauza za člana Boce Juniors.

[su_bonus]

Tevez je izdržao 20 minuta, nakon čega se, kako javljaju argentinski mediji, ozlijedio pa će propustiti četiri važne utakmice svoje Boce. Naime, neće igrati protiv Talleresa, Junior de Barranquille, Defensa y Justicije u prvenstvu te protiv Palmeirasa u Copi Libertadores.

Clarin Sports piše kako su u klubu bijesni nakon što su doznali gdje se Tevez ozlijedio, a još uvijek nije poznato koliko će točno pauzirati, iako se spominje čak i mjesec dana oporavka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!