NaslovnicaVijestiDa li je ovo NORMALNO?! Nakon poraza od Liverpoola i Uniteda, Pep...

Da li je ovo NORMALNO?! Nakon poraza od Liverpoola i Uniteda, Pep Guardiola doživo OVO!

Navijači Manchester Citya još uvijek su u šoku nakon posljednjeg poraza svojih ljubimaca protiv gradskog rivala Uniteda. Skoro da se nisu uspjeli ni oporaviti od visokog poraza od Liverpoola u Ligi prvaka, uslijedio je novi šok. No ono što su napravili vlasnici kluba, mnogim navijačima nije normalno.

Pep Guardiola doživo OVO

Uz pobjedu u gradskom derbiju, Crveni vragovi donekle su odgodili odluku o naslovu engleskog prvaka, koji će ove godine gotovo sigurno pripasti ekipi Manchester Citya. Ali pred Građanima je sada veliki upitnik iznad glave, zbog toga što će im se dogoditi u Ligi prvaka. Poraz od 3:0, koji su pretrpili na Anfieldu, uvelike je ugrozio njihove ambicije u najjačem klubskom natjecanju na svijetu.

>> Evo što je Mourinho rekao igračima na poluvremenu prije preokreta?

No, ovi porazi očito ne brinu glavne i odgovorne ljude u klubu, koji, prema engleskim medijima, žele zadržati trenera Pepa Guardiola po bilo kojoj cijeni u klubu. Stoga će mu biti ponuđen novi ugovor za njegov potpis, u kojem će uveliko povećati njegovu plaću, koja je već sada astronomska.

[su_bonus]

Prema novom ugovoru u Cityu ga žele zadržati na stadionu Etihad do 2022. godine te također žele podići godišnju plaću sa 15 milijuna eura na 22 milijuna!

[su_premierleague]

Ali to nije sve, na ljeto će Guardioli biti omogućen ogroman novac za nova pojačanja s kojima klub želi pokoriti nogometnu Europu. Nema govora, u Cityu stvarno ne štede ​​novac i ne biraju način da dođu do trofeja!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!