NaslovnicaVijestiDa li nas čeka SENZACIONALAN transfer Mbappea u Barcelonu?! Ovo su USLOVI...

Da li nas čeka SENZACIONALAN transfer Mbappea u Barcelonu?! Ovo su USLOVI i ovo je jedini PUT do transfera!

Prošlog ljeta je koštao PSG čak 180 milijuna eura, a sada se nalazi pred transferom u Barcelonu, koja ga je i prošle godine (neuspješno) pokušala dovesti u svoje redove? Put do transfera nije tako dug, a ovo su uslovi koji se moraju ispuniti kako bi do transfera zaista došlo.

transfer Mbappea u Barcelonu

Kylian Mbappe tehnički još uvijek nije punopravni igrač PSG-a bez obzira što u Parizu igra čitavu sezonu. Praižani će ga otkupit tek nakon što u teroji istekne njegov ugovor o posudbi, 31. juna ove godine. I već sada pojavile su se glasine kako bi vjerovatno i najbolji nogometni tinejdžer na planeti Zemlji mogao zamijeniti klub.

>> Atletico Madrid u Premier ligi pronašao zamjenu za Antoinea Griezmanna

Don Balon se poziva na izvore bliske katalonskom glavnom gradu, koji kažu da Barcelona želi napraviti senzacionalnu kupnju ove godine ili sljedeće sezone. Za taj transfer se trebaju ispuniti tri uvijeta. PSG bi zauzvrat, trebao dobiti Ousmane Dembele (Barca ga je platila 130 milijuna eura) i oko 100 milijuna eura, te bi Neymar morao ostati u glavnom gradu Francuske.

[su_live_koeficijenti_v2]

Istodobno, treći najzanimljiviji uslov je taj, da će Barca okrenuti ka ovom zahtjevnom poslu ukoliko ostane bez transfera Antoine Griezmanna, koji je njihova prva meta u ovogodišnjem transfer roku. Mediji prenose da je dogovor sa Griezmannom blizu realizacije što autamtski znači daD, ne postoje velike mogućnosti za takav transfer. No vijest da je Liverpool zagrijan za povratak Suareza, daje novu dimenziju svemu ovome a zamislite samo napadački red Barce koji bi činili Messi-Griezmann- Mbappe. Strašno!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!