NaslovnicaVijestiDa li se Ajax sprema za odlazak velike zvijezde? U klubu već...

Da li se Ajax sprema za odlazak velike zvijezde? U klubu već pronašli zamjenu, sve je spremno za spektakularan transfer!

U Ajaxu su svjesni da će teško zadržati najbolje igrače jer veliki klubovi čekaju kao zapeta puška i već neko vrijeme čelncima kluba ispred nosa mašu milionima i milionima eura. Upravo zbog toga u klubu su spremili zamjenu za nogometaša koji bi uskoro mogao otići.

De Telegraaf izvještava da je Ajax, koji posljednjih tjedana uporno odbija sve ponude za svoja dva najveća dragulja već pronašao i kupio novog braniča. Navodno je riječ o članu Boce Juniorsa Lisandro Magallanu, bivšem nogomtašu Gimnasie iz La Plate.

Transfer glasine: Barce želi defanzivca Chelseaja, Juve ima plan kako da se riješi Pjace, Inter dovodi dva velika imena u klub

Za 25-godišnjeg nogometaša, Ajax je platio osam milijuna eura naknade i dodatnih milijun kroz bonuse. Za njega je Ajax već neko vrijeme bio zainteresiran, ali Boca nije željela prodati igrača, te su u Amsterdamu doveli Daley Blinda. Magallan, koji nema status stranca u Evropi jer ima talijansku putovnicu, trenirat će s novim suigračima po prvi put na početku nove godine kada će Ajax biti na pripremama u SAD-u.

Njegov transfer  mogao bi značiti da će Ajax uskoro ostati bez svoje “zlatne koke”, Matthias de Lighta, koji ima ponude od najuglednijih europskih klubova.

 

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!