NaslovnicaVijestiDa li se Jurgen Klinsmann nakon devet godina vraća u Njemačku?!

Da li se Jurgen Klinsmann nakon devet godina vraća u Njemačku?!

Bivši američki i njemački selektor Jurgen Klinsmann preko svog agenta najavio je da postoji mogućnost da se vrati u njemačku Bundesligu jer tamo postoji klub čiju bi ponudu prihvatio bez oklijevanja. Taj klub trenutno traži trenera.

Jurgen Klinsmann se vraća

Legendarni njemački reprezentativac Jürgen Klinsmann je trenutno bez posla, jer nakon odstupanja sa selektorske pozicije SAD nije bio u mogućnosti pronaći novog poslodavca. Prije nekoliko mjeseci pojavio se u glasinama koje su ga povezivale s klupom francuskog Bordeauxa, a sada postoji mogućnost da se vrati u Njemačku, gdje je posljednji put radio 2009. godine kao trener Bayerna.

Njegov agent, Roland Eitel, otkrio je da u Njemačkoj postoji klub kojemu “Klinsi” ne bi mogao reći ne.

“Jurgen Klinsmann uvijek bi odgovorio na poziv ako bi na drugi strani bili ljudi iz Stuttgarta”, rekao je Eitel.

Namjerno dobio crveni karton da bi mogao prisustvovati Superclasicu?!

Klinsmann je profesionalnu karijeru započeo u malom klubu Stuttgart Kickers iz Stuttgarta, ali je nakon tri godine preselio u Stuttgart, gdje se razvio u jednog od najboljih napadača na svijetu. Klinsmann je odigrao 186 mečeva i postigao 94 golova za Stuttgart.

[su_bonus]

Stuttgart koji ima ove sezone ozbiljnih problema zbog loših rezultata otpustio je trenera Tayfuna Korkuta a njegovom nasljedniku Markus Weinzierl se također opasno trese trenerska stolica, nakon što je počeo svoj mandat sa tri uzastopna poraza.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!