NaslovnicaVijestiDa nije nogometaš bio bi kriminalac ili bokser?

Da nije nogometaš bio bi kriminalac ili bokser?

Aleksandra Mitrovića vole ili ne vole. Momak, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim nije na putu kakav su mu predviđali. Za momka s takvim predispozicijama i nogometnim znanjem igranje u Drugoj ligi Engleske nije nešto čime bi trebao zadovoljiti.

aleksandarmitrovicnewcastleunitedvtottenhamkk-fduj5b9nx

Međutim, Mitrović uživa u Newcastleu, navijači ga obožavaju, a kada mu trener Rafa Benitez ukaže šansu nekadašnji centarfor Partizana je obično i iskoristi.

“Najbolja stvar u ovom klubu je što ne moraš pobijediti svaku utakmicu da bi te navijači voljeli. Ali moraš dati sve od sebe, da se boriš do samog kraja. A to je srpski način. Tako prilazimo životu, posebno sportu. Mala smo zemlja, ali ako nešto želimo borićemo se za to. možda je do povijesti naše zemlje, možda je u mentalitetu. Mali smo, ali smo jaki.”, kaže Mitrović intervjuu za Telegraf.

Osvrnuo se Mitrović i na svoje ponašanje tijekom meča, gdje je u nekim slučajevima i više nego ekscentrik.

“Navijači Newcastlea to poštuju. Znam da nisam normalan na terenu, ali izvan njega sam obiteljski čovjek. Radim normalne stvari, kao što svi rade. Na terenu se nešto promijeni. Čak i kad s bratom igram igrice toliko se naljutim ako gubim da hoću ga udarim. Jednostavno želim pobijedim. Uvijek sam bio takav.”

Na pitanje novinara što bi bio da nije nogometaš Mitrović je imao izuzetno zanimljiv odgovor.

“Otac mi je rekao da bih bio kriminalac ili kik bokser. Ali iskreno ne znam što bih bio. Nešto gdje bih morao iskoristiti taj adrenalin u meni. Možda nešto poput boksa. I kao dijete sam bio energičan. Težak roditeljima. Vidim sad i kod svog djeteta. Majka mi je govorila da ću vidjeti i sad stvarno vidim”.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!