NaslovnicaVijestiWayne Rooney vjeruje da bi se Manchester United trebao riješiti Ronalda: Momčad...

Wayne Rooney vjeruje da bi se Manchester United trebao riješiti Ronalda: Momčad nije spremna boriti se za naslov

Legendarni napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney kaže da bi klub trebao pustiti Cristiana Ronalda ako stvarno želi napustiti Old Trafford i nastaviti karijeru negdje drugdje.

Portugalski nogometaš je tijekom ljeta nuđen brojnim klubovima, ali Manchester United nije dobio nikakav drugi službeni prijedlog za transfer osim ponude iz Saudijske Arabije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, priče o njegovom odlasku se nastavljaju, a s tim u vezi Rooney je kazao i da Ronaldo, ako to zaista želi, treba napustiti Old Trafford.

“Mislim da bi United trebao pustiti Ronalda. Nije da on ne može igrati za momčad Ten Haga, jer može igrati u bilo kojoj momčadi… Takav je igrač, uvijek zabija golove”, rekao je Rooney i nastavio:

“Osobno mi se čini da ovaj tim Uniteda nije spreman boriti se za naslove i svi bi trebali pokušati izgraditi tim koji može osvojiti ligu za tri ili četiri godine. Ako su priče o tome da Cristiano želi napustiti klub istinite, onda bi ga United trebao pustiti i kupiti napadača koji će biti u klubu sljedeće tri do četiri godine i koji će pomoći u izgradnji istinski uspješne momčadi.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!