NaslovnicaVijestiDaily Star tvrdi: Jose Mourinho već potpisao petogodišnji ugovor sa Unitedom

Daily Star tvrdi: Jose Mourinho već potpisao petogodišnji ugovor sa Unitedom

Daily Star tvrdi, Jose Mourinho već potpisao petogodišnji ugovor sa Unitedom. Jose Mourinho je dogovorio sa Manchester Unitedom da potpiše petogodišnji ugovor i postane novi trener Crvenih Đavola, navode izvještaji iz Daily Stara.

Jose Mourinho već potpisao petogodišnji ugovor

Daily Star tvrdi kako su se čelnici Manchester United danas sastali sa Mourinho koji im je dao zeleno svjetlo i rekao da će zamijeniti Van Gaala.

Čak tvrde da je već potpisao ugovor.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Nekoliko medija i novinara koji prate Jose Mourinha su rekli da je Portugalski taktičar već dogovorio sve uslove sa Manchester Unitedom i potpisao petogodišnji ugovor, ali vijest još nije zvanična.”

Izvještaj je nejasan i ne govori se o tome kada bi Jose počeo da trenira u Manchester Unitedu. Ali Starsport zasigurno zna da Van Gaal ima još dvije utakmice da se dokaže, inače će dobiti otkaz.

U subotu su navijači Manchester Uniteda doživili veliki šok i poraz od Norwicha na Old Traffordu, a Holanđanin će se u naredne dvije utakmice boriti sa velikim pritiskom i naravno da mora pobijediti. Prvu utakmicu igra protiv Stoke-a, a drugu protiv Chelseaja kod kuće.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!