NaslovnicaVijestiDan nakon povijesnog podviga: Hrvatski nogometaš potpisao novi ugovor sa Barçom

Dan nakon povijesnog podviga: Hrvatski nogometaš potpisao novi ugovor sa Barçom

Dan nakon povijesnog podviga Barcelone i prolaska u četvrtfinale Lige prvaka, nogometaš hrvatske reprezentacije u dresu Barçe potpisao je novi ugovor sa katalonskim gigantom. Podsjetimo, katalonski klub je jučer demolirao ekipu PSG-a na Camp Nouu sa 6-1 i tako prošli u četvrtfinale najelitnijeg europskog natjecanja.

dan nakon

Ivan Rakitić je novi ugovor sa Barcelonom potpisao do 2012. godine, a otkupna klauzula iznosi vtoglavih 125 milijuna eura. Rakitić je sa Barçom osvojio sve što se osvojiti može – Liga prvaka, dva španjolska prvenstva, dva domaća kupa, dva europska Superkupa, španjolski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Vijest o produženju ugovora hrvatskog nogometaša objavio je sam klub na svom zvaničnom Twitter profilu. Rakitić se doslovno vratio u prvu ekipu Barçe nakon nekog vremena. Jedan period je bio u nemilosti Luisa Enriquea. Jučer je od prve minute igrao utakmicu protiv PSG-a, a do sada je u dresu Barcelone nastupao u 145 službenih utakmica.

U tom periodu Ivan Rakitić je postigao 23 pogotka. Prije Barçe Rakitić je igrao za Sevillu tri godine, za Schalke četiri godine, a profesionalnu karijeru počeo je u švicarskom Baselu za koji je nastupao od 2005. do 2007. godine

Za hrvatsku reprezentaciju debitovao je 2007. godine i od tada 82 puta nosio dres nacionalnog tima i zabio 13 pogodaka. Rakitića mnogi vide kao lidera Barçe u narednih par godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!