NaslovnicaVijestiDanas ćemo saznati tko sve čini UEFA-inu momčad godine

Danas ćemo saznati tko sve čini UEFA-inu momčad godine

28 igrača nominirana su za UEFA-inu momčad godine, koja će službeno biti objavljena danas u sklopu ždrijeba skupina za Europsko prvenstvo naredne godine. Ždrijeb će biti održan u Parizu s početkom u 18 sati.

OIR_resizer (1)

Oči zaljubljenika u nogomet biti će fokusirane na ždrijeb skupina za EURO naredne godine, no u sjeni tog događanja saznati ćemo i tko se našao u UEFA-inoj momčadi godine.

Sva četvorica nominiranih vratara nadaju se kako će biti na vratima svojih reprezentacija na predstojećem Europskom prvenstvu, a to su Nijemac Manuel Neuer, Englez Joe Hart, Talijan Gianluigi Buffon te Denys Boyko, koji se nada da će nadomjestiti Andriya Pyatova na vratima Ukrajine.

Sedam od deset nominiranih braniča također će ždrijeb pratiti s velikim zanimanjem: David Alaba (Austrija), Jerome Boateng (Njemačka), Leonardo Bonucci i Giorgio Chiellini (Italija), Gerard Pique i Sergio Ramos (Španjolska) i Ricardo Rodriguez (Švicarska).

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Čak deset veznjaka koji bi naredne godine trebali nastupati na Europskom prvenstvo našli su se među nominiranima. To su ‘belgijski par’ Kevin De Bruyne i Eden Hazard, koji su svojoj reprezentaciji pomogli da se plasira na natjecanje po prvi puta nakon 2000. godine, zatim Talijani Claudio Marchisio i Marco Verratti. Među nominiranima je i Andres Iniesta, kao i njegov suigrač iz Barcelone Ivan Rakitić (Hrvatska). Osim njih, tu su još Hakan Calhanoglu (Turska), Yevhen Konoplyanka (Ukrajina), Grzegorz Krychowiak (Poljska) i Francuz Paul Pogba.

Tri najbolja strijelca u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine su među nominiranim igračima za momčad godine. Robert Lewandowski, koji je postigao 13 pogodaka, jest među njima. Tu je još i Zlatan Ibrahimović (Švedska, 11 golova) i Thomas Muller (Njemačka, 10 golova) te Cristiano Ronaldo.

Gareth Bale sa svojih sedam pogodaka uvelike je pomogao Walesu da se plasira na Europsko prvenstvo po prvi puta u svojoj povijesti, dok bi Antoine Griezmann trebao predvoditi napad ‘Tricolora’ sljedeće ljeto. Španjolac Alvaro Morata postigao je samo jedan pogodak u četiri kvalifikacijske utakmice koje je igrao – a važan pogodak postigao je Ukrajine.
Svi igrači trebali bi prisustvovati ždrijebu za Europsko prvenstvo 2016. godine – no, tko će od maloprije spomenutih igrača biti u momčadi godine?

[su_google_adsense]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!