NaslovnicaVijestiDani Alves: Lagali su me u Barci, Mourinho je prljav

Dani Alves: Lagali su me u Barci, Mourinho je prljav

Bivši desni bek Barcelone, Dani Alves, rekao je kako su ga u Barci lagali i kako ga nisu dovoljno poštivali, a Mourinha je nazvao “prljavim”.

lagali

Dani Alves je otvorio dušu i istresao pred oči javnosti sve što ga je mučilo dok nije našao svoju mirnu luku u Torinu. Igrač Juventusa, godinu dana po odlasku iz Barcelone, ispričao je za ABC koliko mu je u katalonskom klubu bilo loše i koliko je patio:

“Volim kada znam da sam potreban klubu. Ako me netko ne želi, odlazim. U posljednje tri sezone u Barceloni konstantno sam slušao da odlazim, ali me nitko nikada o tome nije obavještavao službeno. Bili su nepošteni i nezahvalni prema meni, lagali su me. Nisu me poštivali. Ponudili su mi novi ugovor tek kada je FIFA zabranila dovođenje novih igrača. Tako se Barca odnosi prema svojim igračima koji ginu za klub. To su obični nezahvalnici.”

Dani je u ovom razgovoru porekao navode kako ne podnosi Cristiana Ronalda.

“Novinari su iscenirali tu situaciju. Kada bi ljudi samo znali koliko ja poštujem Ronalda. Poštovanje je međusobno, a sve što su novinari pisali je laž”, tvrdi Brazilac.
Dok Alves jednog Portugalca s terena poštuje, o drugom, onom pored terena, nema ništa lijepo reći – za njega je Jose Mourinho loš.

“Mourinho je prljav trener. Nikada nije znao prihvatiti poraz”

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!