NaslovnicaVijestiDani Alves: Nogomet je postao poput prostitucije!

Dani Alves: Nogomet je postao poput prostitucije!

Defanzivac Barcelone Dani Alves potvrdio je da neće ostati u svijetu nogometa nakon što ode u mirovinu, a kao razlog je naveo preveliku komercijalizaciju sporta.

Nogomet je postao poput prostitucije

Brazilski reprezentativac ove sezone sa Barcelonom ima priliku osvojiti nova tri trofeja jer se njegov tim i dalje bori za titule prvaka La Lige, Kupa kralja i Lige prvaka.

No, 32-godišnjak je uputio žestoke kritike na račun današnjeg nogometa, a kako navodi, poslovni i medijski interesi su postali važniji od same igre.

“To sve više postaje poput prostitucije”, rekao je Alves, te nastavio: “Razgovaramo manje o nogometu, i loše je kad gubite interes za nečim što volite.”

Govoreći o situaciji u svom klubu, Brazilac je otkrio da je njegov cilj ponoviti uspjehe iz prošle sezone.

“Imamo nevjerovatan izazov ispred sebe i takve stvari nas pokreću. Iza nas je izvanredna godina i u ovom trenutku vjerujemo da ova može biti još bolja. To je ono što nas pokreće. Kada ste nogometaš i kada živite od ove profesije, živite za takve trenutke.”

Dani Alves je ove sezone u dresu katalonskog tima odigrao ukupno 31 utakmicu i pritom upisao četiri asistencije, a njegov tim se nalazi ubjedljivo na prvom mjestu u ligi sa osam budova više od drugoplasiranog Atletico Madrida, te čak 12 bodova više od najvećeg rivala Real Madrida.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!