NaslovnicaVijestiDani Alves o svađi prije finala Lige prvaka: Otkrit ću vam šta...

Dani Alves o svađi prije finala Lige prvaka: Otkrit ću vam šta se stvarno dešavalo!

Dani Alves o svađi prije finala Lige prvaka: Otkrit ću vam šta se stvarno dešavalo! Mnogo verzija sukoba koji se desio proje finalne utakmice lige prvaka kružilo je medijima. Mnogi mediji su spominjali kako je na poluvremenu ali i prije početka utakmica atmosfera u svlačionici Juventusa bila katastrofalna a glavni buntovnici u svlačionici i timu bili su Dani Alves i Leo Bonucci. Da li je stvarno tako, otkrio je Dani Alves ali činjenica je da su i jedan i drugi napustili klub.

Dani Alves o svađi prije finala Lige prvaka

Juventus je u ovom prelaznom roku ostao bez dvojice sjajnih nogometaša. Klub je prošlog mjeseca napustio Dani Alves a prošle sedmice je potpisao za PSG. Nakon Alvesa navijače Juventusa ali i cijelokupnu italijansku javnost iznenadio je Leo Bonucci prelaskom u ljutitog rivala AC Milan. Ali zašto su baš njih dvojica napustili klub kada su u prošloj sezoni bili jedni od najboljih igrača Juventusa?

Pojavile su se glasine da je prije početka finala u svlačionici Juventusa vladala napetost i nervoza koju je pokušao prekriti Dani Alves uz pomoć glasne brazilske muzike. Ta ideja se nije svidjela Bonucciu te su se njih dvojica ozbiljno posvađali, a igrači su spriječili i fizički obračun. Na kraju je Dani Alves rekao da ga ne zanimaju problemi Bonuccia jer će on poslije utakmice još uvijek imati tri naslova Lige prvaka a Leo Bonucci nijednog.

>> SPORT: Barcelona nudi zvijezdu tima i 70 miliona eura za Marca Verrattija

Zbog toga ga je Bonucci zgrabio za vrat a Allegri ih je zaustavio i poručio da će obojica napustiti klub na kraju sezone što se je i dogodilo ali izgleda da ta priča uopšte nije istinita.

[su_live_koeficijenti]

To je potvrdio i Dani Alves koji je izjavio: ” Nakon finala ja i Bonucci bili smo potreseni. Sjedili smo zajedno do šest sati ujutro i pokušavali shvatiti zašto smo izgubili finale u kojem smo bili favoriti. Ne pišite gluposti ako ne znate šta se je stvarno dogodilo.”


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!