NaslovnicaVijestiDani Alves: On je najteži protivnik protiv kojeg sam igrao

Dani Alves: On je najteži protivnik protiv kojeg sam igrao

On je najteži protivnik protiv kojeg sam igrao, otkrio je Dani Alves. Brazilski reprezentativac je igrao protiv nekih od najboljih igrača koje je svijet ikada vidio, ali je rekao da je zvijezda Liverpoola jedan od igrača koji mu je stvarao najviše problema.

On je najteži protivnik protiv kojeg sam igrao

Igrač Barcelone, Dani Alves smatra da je James Milner najteži protivnik s kojim se on suočio tokom svoje profesionalne karijere.

Uprkos tome što je igrao protiv Cristiana Ronalda, Gareth Bale-a i Arjen Robbena u svoje vrijeme na Camp Nou, brazilski internacionalac vjeruje da je Liverpoolov veznjak glavni i najteži protivnik.

I nakon što je igrao protiv njega u Ligi prvaka, dok je Milner bio u Manchester Cityju, Alves kaže da nema sumnje da je Englez čovjek koji ga najviše frustrirao dok je igrao protiv njega.

[su_netbet_psgchelsea]

“Suočavao sam se sa mnogim igračima, ali najviše me nervira James Milner,” izjavio je za The Times.

“On vas prati naprijed i nazad. To je vrlo teško, jer vas napada i brani se od vas, a onda vas ponovo napada i brani.”

“James Milner je to radio tokom cijele utakmice, i jako me nervirao. Zaista je jedan od najtežih igrača protiv kojih sam igrao.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!