NaslovnicaVijestiDani Alves otkrio zbog čega je izabrao Manchester City

Dani Alves otkrio zbog čega je izabrao Manchester City

Dani Alves otkrio zbog čega je izabrao Manchester City

Brazilski nogometaš Dani Alves raskinuo je ugovor s Juventusom nakon samo godinu dana. Alves se od vicešampiona Europe i prvaka Italije oprostio porukom na Instagramu, zahvalivši se navijačima, iako je baš od njih dobio mnogo kritika i uvreda zbog nepoštovanja kluba.

dani alves otkrio

Ovaj 34-godišnjak je prvobitno iznenada tražio raskid ugovora, a potom je na društvene mreže postavio sliku kopački iz vremena kada je s Barcelonom u finalu savladao upravo Juventus.

“Zahvaljujem se svim navijačima Juventusa, prijateljima, suigračima i klubu koji pobjeđuje i dolazi do finala. Poštovanje prema Juventusu i navijačima pokazao sam kroz predanost, strast i davanjem svega od sebe u svakoj prilici. Ispričavam se navijačima Juventusa ako sam ih nečim uvrijedio, nisam imao namjeru. Nogomet ne igram zbog novca, već što ga volim.”, napisao je Alves.

[su_no1_for_tennis]

Ko je najskuplji nogometaš na svijetu? Nije ni Messi, niti je Ronaldo!

Arsene Wenger svoje drugo pojačanje ovog ljeta dovodi za 35 milijuna funti

Pep Guardiola osigurao još jedno veliko pojačanje: 70 milijuna eura za senzacionalnog Francuza

Alves je aludirao da u Manchester City ne ide zbog novca, nego kako bi ponovno radio s menadžerom Pepom Guardiolom. Na Etihadu bi trebalo godišnje zarađivati ​​4,8 milijuna milijuna eura, što je za dva milijuna manje od ponude koju je dobio od Chelseaja.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!