NaslovnicaVijestiDaniel Alves konačno objasnio zašto napušta Barcelonu

Daniel Alves konačno objasnio zašto napušta Barcelonu

Desni bek Barcelone Daniel Alves objasnio je razlog zbog kojeg se odlučio na odlazak iz katalonskog kluba.

Daniel Alves konačno objasnio zašto napušta Barcelonu

33-godišnjak, koji je šest puta osvajao La Ligu, četiri puta Kup Kralja i tri puta Ligu prvaka u dresu Blaugrane, potvrdio je prije par dana kako će napustiti Camp Nouu nakon osam godina u klubu.

Prema pisanju mnogih medija, njegova sljedeća destinacija će biti talijanski prvak Juventus, ali on još uvijek nije potvrdio taj transfer.

Brazilac je obnasio da je on osoba koaj uvijek želi nove izazove, a kada se osjeća preugodno u klubu, kao što se trenutno osjeća, on počinje činiti pogreške.

“Ne mogu sa sigurnošću reći da smo finalizirali pregovore sa Juventusom, ali smo blizu. Ono što je sigurno je da karijeru neću nastaviti u Barceloni.”

“Mislim da je moj život uvijek bio ugodan. Barcelona je nevjerovatan klub, ali osjećam se previše ugodno ovdje. Ja sam tip osobe koji čini greške kad se tako osjeća.”

“Ono što me privlači je novi izazov, borba za stvaranje povijesti negdje drugdje. Nadam se da će se stvari nastaviti na isti način, ali u nekom drugom klubu.”

Alves je u Barcu stigao iz Seville 2008. godine i postao je jedan od ključnih igrača tima Pepa Guardiole, te je kroz osam godina provedenih u klubu izgradio sjajno partnerstvo sa Lionelom Messijem na desnoj strani.

Također je 90 puta nosio i dres brazilske reprezentacije, a u Španjolskoj je osvojio svaki mogući trofej i, uprkos interesu i ostalih velikih klubova, izgleda da će ipak karijeru nastaviti u Juventusu.

[su_bet_at_home_euro2016]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!