NaslovnicaVijesti"Daniel Sturridge je nevjerovatan napadač, razmislit ćemo o njegovom dovođenju"

“Daniel Sturridge je nevjerovatan napadač, razmislit ćemo o njegovom dovođenju”

Trener West Hama Slaven Bilić bio je pun riječi hvale za napadača Liverpoola Daniela Sturridgea, koji bi ovog ljeta mogao preseliti u London.

Slaven Bilić razmišlja o dovođenju Sturridgea

27-godišnjak je ovu sezonu ‘presjedio’ na klupi, većinom zbog povreda, te je gotovo sigurno da će napustiti Anfield ovog ljeta.

Jedan klub koji je navodno zainteresovan za njegove usluge je West Ham, koji nije ispunio očekivanja ove sezone, a trener kluba Slaven Bilić ne krije divljenje prema engleskom reprezentativcu.

“Vidjet ćemo, imamo listu napadača koje bismo voljeli dovesti”, rekao je hrvatski stručnjak za Mirror.

“Ako se vratimo unazad dvije ili tri sezone, on je bio nevjerovatan napadač. Međutim, trenutno on nije igrač o kojem razmišljamo.”

“Sad vrlo rijetko igra, ali gledao sam utakmicu Stoke Cityja protiv Liverpoola. Ušao je u igru i sa nekoliko sjajnih dodavanja slomio je protivničku obranu.”

“Liverpool ima mnogo kvalitetnih igrača i ne volim komentarisati odluke drugih trenera. Ne znam kakva je situacija u klubu, ne pratim njihove treninge. Gledao sam dovoljno njihovih utakmica da znam da im ide dobro ove sezone. Mogu samo reći da kad je raspoložen Sturridge je nevjerovatan igrač i razmislit ćemo o njegovom dovođenju.”

Otkako je stigao u Liverpool iz Chelseaja u januaru 2013. godine, Daniel Sturridge je van terena ukupno proveo 502 dana, propustivši tako čak 86 utakmica.

U 115 utakmica koliko je odigrao u dresu ‘Redsa’, postigao je 60 golova i asistirao za 21. Ove sezone je odigrao ukupno 23 utakmice u svim takmičenjima, u kojima je postigao 6 golova i upisao 3 asistencije.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!