NaslovnicaVijestiDaniel Sturridge odlučio zbog kojeg kluba će napustiti Liverpool do kraja ovog...

Daniel Sturridge odlučio zbog kojeg kluba će napustiti Liverpool do kraja ovog mjeseca

Daniel Sturridge je smatran jednim od najboljih napadača u Premier ligi prije nekoliko godina. Međutim, njegove ozljede su tijekom posljednjih nekoliko sezona bile kobne i promijenile su njegovu karijeru.

Daniel Sturridge odlučio

Engleski internacionalac je bio jedan od glavnih igrača na Anfieldu tijekom mandata Brendan Rodgersa. On ga je doveo na Marseyside 2013. godine, ali njegova situacija se promijenila nakon dolaska Jurgen Kloppa 2015. godine.

Klopp je već bio ogroman navijač Roberta Firmina prije nego što se pridružio Liverpoolu i uživao u radu sa ljetnim pojačanjem Redsa.

Firmino će nastaviti da bude jedan od najvažnijih igrača Liverpoola u napadu – ostavljajući Sturridgea u sjeni.

[su_watch_live_football]

28-godišnjak je razumljivo zadovoljan trenutnom situacijom i nakon toga je želio napustiti Liverpool i izgleda da hoće u ovom mjesecu, kako bi ojačao svoje izglede za igranje u engleskoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

I prema Mirroru, sada je odlučio u koji glub želi otići.

Sturridge je pvoezan sa raznim klubovima u posljednjim tjednima, uključujući Southampton, Newcastle United, pa čak i Inter.

Međutim, tu je još jedan klub za koji je Sturridge odlučio potpisati.

Liverpool je nedavno odbio zahtjev za posudbu od španjolskog kluba Seville, inzistirajući na tome da samo trajni ugovor dolazi u obzir i žele ga se riješiti do kraja ovog mjeseca.

Redsi žele oko 25 milijuna funti za engleskog napadača i spremni su ga pustiti na posudbu ako to garantuje da će ga taj klub potpisati na ljeto u stalnom ugovoru.

[su_bonus]

On je navodno pozvao svoje sadašnje poslodavce na otvaranje pregovora sa andaluzijskim klubom u pokušaju postizanja dogovora.

Klopp će, međutim, dati zeleno svjetlo za odlazak Sturridgea, ako sredstva iz njegovog transfera budu korištena za zamjenu koju bi potpisali na ljeto.

Sevilla trenutno zauzima šesto mjesto u La Ligi i još uvijek se prilagođavaju vodstvu Vincena Montelle, koji je prošlog mjeseca zamijenio Eduardo Berizzoa na Ramon Sanchez Pizjuan stadionu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!