NaslovnicaVijestiDaniel Sturridge u problemima: Napadač Liverpoola optužen zbog klađenja!

Daniel Sturridge u problemima: Napadač Liverpoola optužen zbog klađenja!

Nogometni savez Engleske (FA) podigao je optužbu protiv napadača Liverpoola i povremenog člana reprezentacije engleske jer je navodno prekršio pravilo o klađenju koje se tiče svih profesionalnih nogometaša na Otoku.

On je navodno prekršio jedno pravilo koje se odnosi na klađenje na nogometne utakmice, a koja obuhvaća pružanje informacija o utakmicama koje je “dobio na temelju svog položaja” i koje nisu “javno dostupne”.

Glasnogovornik Liverpoola izjavio je kako je Sturridge, 29, potpuno surađivao “kroz ovaj proces” te kako je “izričito zanikao da se nikad nije kladio na nogometne utakmice”.

Kladioničari oprez: Slovenija u nikada većim problemima, Norveška veliki favorit

Engleski reprezentativac dobio je rok do 20. novembra da se izjasni o ovim optužbama za koje bi mogao, ukoliko se ispostave tačnim, snositi velike posljedice.

Glasnogovornik Liverpoola je također dodao: “Kao i kod bilo kakvog pitanja ove prirode, dopuštamo da se proces zaključi u cijelosti prije nego što damo daljnje komentare i donesemo bilo kakve zaključke”.

Sturridge, koji se priključio Liverpoolu iz Chelseaja 2013. godine, proveo je drugu polovicu prošle sezone u West Bromu nakon što je upravo u januaru otišao na posudbu u ovaj klub.

Sturridge je upisao je 26 nastupa za Englesku a posljednji put dres Gordog Albiona nosio je protiv Litve u oktobru 2017. godine.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!