NaslovnicaVijestiDanny Simpson bez dlake na jeziku: Ranieri dobio otkaz zbog piletine i...

Danny Simpson bez dlake na jeziku: Ranieri dobio otkaz zbog piletine i krumpira

Danny Simpson bez dlake na jeziku. Ranieri dobio otkaz zbog piletine i krumpira. Izgleda da su igrači Leicestera odustali od praveći se da nisu krivi za smjenu Claudio Ranierija.

Danny Simpson bez dlake

Talijan je žrtva okrutne, nemilosrdne i fenomenske snage igrača kada je dobio otkaz od strane Lisica u veljači.

Bivši menadžer Chelseaja im je možda dao najveći trenutak njihove karijere, ali izgleda da su igrači brzo zaboravili na to kada stvari nisu išle baš tako dobro.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

Leicester je bio u zoni ispadanja u trenutku Ranierijevog odlaska. To ne znači da on to ne bi okrenuo, ali bilo je jasno da je izgubio svlačionicu.

Danny Simpson sada je dao uvid u raspoloženje u svlačionici u intervjuu za The Times.

Bek izgleda iracionalno ljut zbog piletine i krumpira, ili točnije nedostatka njih oko trening terena.

Jesti zdravo je mala žrtva, možda mislite, za profesionalce je to plaćanje desetka tisuća funti tjedno.

Simpson je i dalje traumatiziran

Kod nekih primadona nogometaša, da ih tako nazovemo, nitko im neće reći što da jedu, čak i ako će to vjerojatno poboljšati njihove nastupe.

[su_euro_soccer_bonus]

“Nakon utakmice, imali bismo pileće pljeskavice i krumpir salata, a on ih zatim mijenja u slatki krumpir i tjesteninu”, objasnio je Simpson.

“Razumijem njegov način da nam istakne da smo u lošoj formi, ali momcima se svidjelo ono na što smo navikli, piletina i krumpir salata.”

Zar ovo ima smisla? Da li je ovo moguće? Zaista, osobno ne znam što reći na ovu izjavu Simpsona. Podijelite ovu vijest za Ranierija, neka svi vide kakvi su to igrači Leicestera. Jedne velike bebe, zaista nevjerojatno!

Također pročitajte: Neymar u velikim problemima zbog onoga što je učinio nakon crvenog kartona protiv Malage

Kritičari Leicestera – kojih je bilo mnogo nakon otkaza Ranierija, mogli su dodati da igrači nisu zaradili pravo da jedu što im se sviđa, jer su konstantno iznevjerili svog menadžera.

Prošle sezone su slavno nagrađeni sa pizzama kad god su zadržali mrežu praznom i to je često kriv Ranieri zbog pokušaja da pronađe alternativne načine da se poveže sa igračima.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!