NaslovnicaVijestiDanska bez igrača, Eriksen postavio OVAJ ultimatum savezu!

Danska bez igrača, Eriksen postavio OVAJ ultimatum savezu!

Uoči otvaranje novog reprezentativnog natjecanja UEFA, Lige Nacija, Danska bez igrača čeka duele protiv Slovačke i Walesa, pošto sa igračima nije postignut dogovor u vezi s sponzorskim ugovorima.

Christian Eriksen pozvao je na privremeno primirje između nogometnog saveza Danske i igrača kako državni tim u predstojeća dva duela ne bi predstavljali amateri i igrači malog nogometa.

Pripreme reprezentacije Danske pretvorile su se u haos zbog spnzorskih ugovora koje NS ima, a ne želi dio novca da da i igračima.

[su_tenis_live_koeficijenti]

Kako smo saznali u prethodna dva dana, nogometno savez Danske odbio je ponudu Udruženja profesionalnih nogometaša te zemlje da igrači nastupe protiv Slovačke i Walesa pod uvjetima pod kakvim su igrali i prije isteka ugovora, a da se pregovori o novom ugovoru seniorske reprezentacije sa NS Danske nastave nakon toga.

To je dovelo do štrajka i prijetnje saveza da će u tim pozvati amatere i igrače futsala. To bi, naravno, izazvalo i reakciju UEFA i stroge kazne.

“Ovdje smo da riješimo ovaj konflikt, a ne samo da produbljujemo problem”, rekao je Christian Eriksen u zvaničnom priopćenju.

“Hajde da obnovimo stari ugovor i neka to traje jedan mjesec. Mi smo spremni igrati mečeve ovog vikenda, a da nakon toga damo objema stranama dovoljno vremena za pregovore oko novog ugovora. Nema nikakvog smisla da Savez ne prihvati ovaj prijedlog. Ovaj ugovor je funkcionirao četiri godine, a trebali bi ga produžiti na još mjesec dana. Potpišite i odmah dolazimo. Spremni smo i igrat ćemo.”, napominje Eriksen pa nastavlja:

“Svi možemo ostati kod kuće sa svojim ženama i djecom, u svojim klubovima koji nam daju plaće. No, samo je jedan razlog zašto smo ovdje, a taj razlog nije novac. Ovdje smo zato što volimo Dansku i ponosni smo na milijune ljudi koji igraju i koji dišu za našu zemlju, kao i na sve što činimo za danski nogomet.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Mali primjer je to što se pojavljujemo na događajima sponzora Saveza Danske. Uvijek smo to radili. Igrači se u potpunosti slažu s time da treba razgovarati, pregovarati i dogovarati, a to što ćemo igrati sljedeća dva meča trebao bi biti korak naprijed u našim pregovorima.”, zaključuje Eriksen.

Predstavnik nogometnog saveza Danske, Jacob Høyer, rekao je ranije ovog tjedna da savez ne želi da pregovara samo nekoliko dana pred utakmice kako ne bi bio primoran da potpiše neki ugovor samo da bi igrači bili zadovoljni.

“Ne želimo da pregovaramo u tako kratkom roku. To se isto desilo 2015. i dovelo je do povijesno lošeg ugovora koji je stvorio toliko problema”, naveo je Høyer.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!