NaslovnicaVijestiDAO SVOJE MIŠLJENJE: Legendarni Pele otkrio tko će osvojiti Premier ligu ove...

DAO SVOJE MIŠLJENJE: Legendarni Pele otkrio tko će osvojiti Premier ligu ove sezone!

Po mišljenju mnogih najbolji igrač svih vremena, legendarni Pele otkrio je kako smatra da će Liverpool predvođen Alissonom i Robertom Firminom osvojiti Premier ligu ove sezone.

Liverpool će osvojiti Premier ligu

‘Redsi’ nisu bili prvaci još otkako se takmičenje preimenovalo u Premier ligu, a posljednju titulu su osvojili u sezoni 1989/90.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, tim Jurgena Kloppa je dobio nekoliko vrhunskih pojačanja ovog ljeta, stigli su novi golman Alisson, te veznjaci Naby Keita, Fabinho i Xherdan Shaqiri za ukupno čak 182 miliona eura. Dolazak Alissona i Fabinha znači da klub sa Anfielda ponovo ima više od jednog Brazilca, s obzirom da je Roberto Firmino ostao sam nakon odlaska Philippea Coutinha u Barcelonu u zimskom prelaznom roku.

Liverpool je potrošio više novca nego ijedan drugi premierligaš u prošlom prelaznom roku. I dok su sezonu završili na četvrtom mjestu, sa 25 bodova zaostatka za prvakom Manchester Cityjem, Pele smatra kako će ovo biti njihova godina, te da će njegovi sunarodnjaci u timu napraviti razliku.

[su_no1forfootball]

Danas je odigrano prvo kolo nove sezone između Manchester Uniteda i Leicester Cityja, a Pele je pred tu utakmic na svom službenom twitter profilu napisao: “Danas počinje Premier liga, što vi mislite tko će ju osvojiti? Mislim da je ovo godina Liverpoola, Alissona i Firmina!”

Ipak, ovo predviđanje Pelea se neće baš svidjeti navijačima Liverpoola, s obzirom da trostruki osvajač Svjetskog prvenstva baš i nema sreće kada su u pitanju ovakva predviđanja. Naime, izjavio je kako će afrička reprezentacija osvojiti Svjetsko prvenstvo do 2000. godine, kao i da će Nil Lamptey postati ‘novi Pele’. Pored toga, na Svjetskom prvenstvu 2002. godine rekao je kako smatra da će Argentina i Francuska otići do finala, da bi obje reprezentacije ispale u grupnoj fazi, dok je njegova zemlja osvojila titulu, unatoč tome što je on smatrao kako zapravo ‘Seleca’ neće proći grupnu fazu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!