NaslovnicaVijestiDAO SVOJE MIŠLJENJE: Rooney otkrio koliko će Juventus biti uspješan sa Ronaldom...

DAO SVOJE MIŠLJENJE: Rooney otkrio koliko će Juventus biti uspješan sa Ronaldom ove sezone!

Karijere nekadašnjih suigrača u Manchester Unitedu, Waynea Rooneya i Cristiana Ronalda krenule su potpuno drugim smjerovima u posljednje tri godine.

Rooney smatra da Juventus osvaja Ligu prvaka

I dok 32-godišnji Rooney trenutno igra u američkom MLS-u nakon neuspješne prošle sezone u dresu bivšeg kluba Evertona, 33-godišnji Ronaldo se, s druge strane, i dalje smatra najboljim igračem na svijetu, zajedno sa Lionelom Messijem.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Portugalac je ranije ovog ljeta napustio Real Madrid nakon čak devet godina, te otišao u redove talijanskog velikana Juventusa za 100 miliona eura, u čijem dresu je debitovao prošlog vikenda. Unatoč tome što nije postigao gol, i tome što mnogi smatraju kako bi ove sezone mogao uslijediti njegov ‘pad’, Wayne Rooney se s tim ne slaže. Naprotiv, on smatra kako će legendarni napadač u dresu ‘Stare dame’ ove sezone osvojiti Ligu prvaka.

U intervjuu za CNN Sport, on je rekao: “Cristiano Ronaldo će raditi ono što je radio u posljednjih deset godina. Postizat će golove za Juventus, i očekujem kako će oni osvojiti Ligu prvaka ove sezone, isključivo zbog činjenice jer je on stigao u klub. On je sjajan momak, obiteljski čovjek, radi naporno i obitelj je uvijek oko njega što je sjajno za vidjeti. Zaslužuje sve pohvale koje dobija na svoj račun jer se jako trudi ostati na vrhu.”

[su_bet365_100bonus]

Ove sezone će konkurencija u Ligi prvaka biti možda i najveća u posljednjih nekoliko godina. Vodeći favoriti su svakako Juventus, Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen, PSG, Liverpool, Manchester City i Atletico Madrid, dok bi mogli iznenaditi čak i Manchester United i Tottenham Hotspur. Iako smatra da će Juve na Ronaldovim krilima osvojiti ovo takmičenje, Rooney ipak smatra kako je Lionel Messi najbolji igrač u povijesti.

“Mislim da sam rekao ovo i ranije, njih dvojica su vjerovatno dva najbolja igrača koja su ikada igrali nogomet. Ipak, mislim da je Messi u mojim očima najbolji svih vremena.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!