NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nakon remija protiv Napolija, Hrvatski trener poludio i napustio intervju: "Kako...

(VIDEO) Nakon remija protiv Napolija, Hrvatski trener poludio i napustio intervju: “Kako vas nije sram. Ovo je moguće samo u Italiji”

Trener Verone Ivan Jurić sa krajnje limitiranom Veronom uspio ostvariti senzacionalan rezultat u posljednjem kolu Serije A. On je sa svojom ekipom protiv velikana Napolija uspio uzeti bod (1-1) i tako ih ostaviti bez nogometa u Ligi prvaka, a umjesto njih su tamo poslali Juventusa koji je ostvario ubjedljivu pobjedu protiv Bologne u gostima.

Nakon remija

No, slavlje zbog iznenađenja koje je napravio mu je pokvario novinar nakon utakmice. Jurić je nakon utakmice trebao dati intervju novinaru na terenu, te i onima u studiju, ali se to završilo na potpuno neočkivan način.

“Večeras ste presudili putnika u Ligu prvaka. Umjesto Napolija, poslali ste Juventus. Verona je večeras bila potpuno drugačija nego što smo je navikli gledati proteklih tjedana. Koliko vam je teško bilo? “, krenuo je novinar.

Zatim je Jurić prekinuo pitanje i nastavio govoriti: “Odmah na početku sranje! Morate poštovati Veronu, ne smijete tako pričati o nama. Morate pokazati dozu poštovanja, da li vam je to jasno?”

Zatim se ubacio i novinar: “Dopustite mi da završim pitanje..”, međutim, Jurić ga je ponovo prekinuo: “Nećete ništa završiti. Neću pričati sa vama, jer ne pokazujete nimalo poštovanja, da li vam je jasno? Ne želim vam dopustiti da završite pitanje, jer me ne poštujete.”

Zatim je novinar sa Sky Sportsa rekao: “Vi Juriću nepoštujete mene. Ne dopuštate mi da vam postavim pitanje. Istina je da je Verona igrala nešto drugačije danas, nego u posljednje vrijeme.”

Zatim je Jurić bijesno odgovorio: “Dosta mi je, odlazim! Niste uzeli u obzir u kakvom je stanju Verona bila u posljednje vrijeme. Vi nemate poštovanja i prikazujete nas pogrešno. Momčad je uvijek davala sve od sebe, ali vaš stav i vaša pitanja su totalno pogrešna. Ova pitanja su moguća samo u Italiji. Zbog ovoga mi se morate ispričati, zbog vašeg sramnog ponašanja.”

Nakon remija protiv Verone i pada sa mjesta koja vode u Ligu prvaka, Gennaro Gatusso je dobio otkaz u Napoliju.

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis je na društvenim mrežama poslao poruku svom već sada bivšem treneru.

“Dragi Rino, sretan sam što smo proveli posljednje dvije sezone zajedno. Hvala ti na svemu što si napravio za klub, želim ti sreću gdje god da odeš. Šaljem puno zagrljaja tebi i tvojoj porodici.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!