NaslovnicaVijestiDarmian: On je jedini golman koji je trenutno bolji od Buffona

Darmian: On je jedini golman koji je trenutno bolji od Buffona

Defanzivac Manchester Uniteda Matteo Darmian izjavio je kako je njegov suigrač David De Gea trenutno najbolji golman na svijetu, te da je ispred njegovog drugog suigrača iz reprezentacije, legendarnog Gianluigija Buffona.

Darmian otkrio tko je trenutno bolji od Buffona

Talijanski reprezentativac, koji vrlo dobro zna kvalitete oba golmana, smatra kako je Španjolac zasjenio Gigija Buffona.

Darmian je ranije u karijeri priznao kako je Buffon najbolji golman svih vremena, ali trenutno ne može poreći činjenicu da je De Gea, koji je već skupio 100 utakmica bez primljenog gola u dresu Uniteda, najbolji na svijetu.

“Znam Davida jako dobro i u ovom trenutku on je najbolji golman na svijetu”, rekao je 27-godišnjak za službenu stranicu Crvenih vragova.

[su_no1forfootball]

“On je vrlo važan za nas i ta obrana protiv Stoke Cityja je bila nevjerovatna. Gianluigi Buffon je i dalje najbolji golman svih vremena. Sretan sam što imam priliku igrati sa njima dvojicom.”

“Dakle, David je trenutno najbolji golman na svijetu, a Gianluigi je najbolji golman svih vremena. Mislim da su dosta slični po načinu branjenja, a također imaju sličnosti i u karakteru.”

De Gea i Buffon su se nedavno susreli u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo u Madridu, kada je Španjolska slavila rezultatom 3-0.

“Mi smo u teškoj grupi. Španjolska ima jedan od najboljih timova na svijetu, ali mi pokušavamo postići naš cilj, a to je odlazak na Svjetsko prvenstvo. Nadam se da ću gledati Davida De Geu u Rusiji.”

[su_bonus]

[touchcarousel id='2']

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!