NaslovnicaVijestiReal Madrid imenovao cijenu za Edena Hazarda. Zainteresirana tri kluba iz Premier...

Real Madrid imenovao cijenu za Edena Hazarda. Zainteresirana tri kluba iz Premier lige!

Real Madrid je navodno imenovao traženu cijenu za bivšu zvijezdu Chelseaja Eden Hazarda i spreman je prihvatiti ponudu u siječanjskom prijelaznom roku.

30-godišnji belgijski krilni igrač nije uspio ostvariti utjecaj u Madridu i sada se smatra viškom u odnosu na planove Carla Ancelottija u španjolskom klubu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Los Blancosi su izdvojili 89 miijuna funti za dovođenje Hazarda iz Chelseaja 2019. godine, a ugovor bi se potencijalno mogoa povećati za još 60 milijuna funti kroz dodatke.

Hazard, koji se mučio sa ozljedama od svog transfera u Madrid, upisao je 11 nastupa za klub iz La Lige i samo jednu asistenciju ove sezone.

Prema Sunday Mirroru, Madrid je sada spreman prekinuti veze s belgijskim reprezentativcem i zahtijeva samo 21 milijun funti za Hazarda.

Hazarda se povezivalo sa senzacionalnim povratkom u Premier ligu, a Everton, West Ham i Newcastle su zainteresirani klubovi.

Mirror tvrdi da je Hazard obaviješten da može napustiti španjolsku prijestolnicu, a Madrid bi bio ‘spreman prihvatiti 21 milijun funti’ za bivšeg asa Chelseaja.

Madrid bi također bio spreman poslati Hazarda na posudbu u siječnju sve dok se klub obveže da će ga kupiti na ljeto 2022.

Krilni napadač Los Blancosa jedan je od najplaćenijih igrača kluba uz Garetha Balea, kojemu iduće ljeto ističe ugovor.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!