NaslovnicaVijestiDavid Beckham na instagramu pokazao koliko ne voli zastavu Manchester Cityja

David Beckham na instagramu pokazao koliko ne voli zastavu Manchester Cityja

David Beckham na instagramu pokazao koliko ne voli zastavu Manchester Cityja. On je možda ostavio Manchester United ispod ‘oblaka’ u 2003. godini, ali svoju ljubav prema tom klubu nikada nije krio, pa možda je čak još i jača ta veza nego prije.

David Beckham na instagramu pokazao

Penzionisani bivši kapiten Engleske, uprkos činjenici da je rođen u Lelytonstone-u, uvijek je bio, i uvijek će biti okorjeli fan Manchester Uniteda.

Dakle, možete zamisliti njegovu reakciju kada je od njega zatraženo da pozira za fotograviju uz Oasis Noel Gallaghera ispred zastave Manchester Cityja. (Ispod imate sliku sa Instagrama).

Beckhama možete vidjeti prekrštenih ruku, sunčanih naočala i kako gleda pravo u kameru, a Noel pokazuje na zastavu Građana.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

“Nevjerovatna noć, samo je razočarenje boja i veličina ove zastave,” napisao je Beckham na svom Instagram profilu i stavio oznaku: “Živio Noel, još samo da je to bila crvena.” #themightyi

Beckham je na Old Traffordu igrao u humanitarnoj utakmici za UNICEF prošlog mjeseca i bilo je jasno da je i dalje njihov vjerni broj sedam.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Također je bilo lijepo vidjeti Beckhama i Fergusona u dobrim odnosima. Naime, u 2003. godini, glavni razlog odlaska Beckhama u Real Madrid su bili loši odnosi njega i Fergusona, tako da se i to riješilo nakon mnogo godina.

Međutim, igrajući uz igrače poput Zinedine Zidane-a i Ronalda uz osvajanje Španjolske titule, na kraju se ispostavilo da je prelazak na Bernabeu bio i više nego pravi potez Engleza u to vrijeme.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!