NaslovnicaVijestiDAVID BECKHAM POTVRDIO: Evo koju europsku zvijezdu želi dovesti u svoj novi...

DAVID BECKHAM POTVRDIO: Evo koju europsku zvijezdu želi dovesti u svoj novi klub Inter Miami!

Legendarni bivši engleski reprezentativac David Beckham priznao je kako se nada da će se jedan od najboljih igrača na svijetu u ovom trenutku Antoine Griezmann u skorijoj budućnosti pridružiti njegovom novom klubu Inter Miamiju.

Beckham želi Griezmanna u svom klubu

Francuski napadač je nedavno i sam priznao kako bi bio jako zainteresovan za završavanjem karijere u Sjedinjenim Američkim Državama. On je u septembru rekao kako bi definitivno razmotrio opciju pridruživanja Beckhamovom klubu, koji će se i službeno početi takmičiti 2020. godine.

Povodom svega toga oglasio se i sam Beckham, izjavivši kako bi volio da se to dogodi. U intervjuu za ESPN on je rekao: “Uvijek je lijepo čuti da sjajni igrači žele doći i igrati u našem timu. On je fantastičan igrač, njegov sam fan, a on je moj fan, i možda će jednog dana krasiti prostorije našeg kluba u Miamiju.”

Griezmann nije jedina zvijezda koja se povezuje sa odlaskom u novonastali klub, već i dvije najveće legende europskog nogometa u posljednjih desetak godina, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo. I dok Beckham nije imenovao nikoga više, dodao je kako mu se javilo nekoliko igrača kako bi razmotrilo mogućnost dolaska u klub kada se počnu takmičiti: “Naravno, mnogo igrača me je kontaktiralo, i ne samo zato što žele igrati za ovaj tim, veće žele i živjeti u ovom velikom gradu, žele živjeti u živahnom, uzbudljivom gradu.”

Inter Miami je stigao do prve ‘pobjede’ u utorak, kada su birači odobrili njihove planove za izgradnju stadiona na golf terenu u blizini gradskog aerodroma. Sportski direktor kluba Paul McDonough vjeruje da sada, kada je glasanje uspjelo, očekivanja moraju biti ispunjena. Ta očekivanja uključuju dolazak velikih zvijezda, što će se moći ostvariti samo nakon što izgrade dovoljno dobru infrastrukturu.

On je rekao: “Mislim da ovaj grad, ovaj klub i ova vlasnička grupa zahtijeva da dovedemo nekoliko zvijezda. To će biti jako važan korak za nas i ne želimo kriti tu namjeru. Sada kada je glasanje uspjelo, moramo nastaviti raditi, stvoriti viziju za trening centar i slične stvari, i nakon toga će nas igrači nastaviti kontaktirati.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!