NaslovnicaVijestiDavid Beckham se obrukao ovom izjavom

David Beckham se obrukao ovom izjavom

David Beckham jedan od najboljih igrača svih vremena dao je nevjerovatnu izjavu.. 40-godišnji bivši nogometaš Engleske reprezentacije službeno je otvorio novu trgovinu u Dubaiju.

David Beckham se obrukao

David Beckham očito nije dobro upućen u zbivanja u bivšem klubu Milanu, jer vjerovali ili ne, na pitanje novinara koga vidi kao pobjednika Lige prvaka je odgovorio:

“Koga favoriziram? Možda bolje da odgovorim koga bih želio vidjeti kao pobjednika. Ili zapravo nije. Reći ću Manchester United, PSG i Milan. Za jednu od tih momčadi želim da osvoji.”

Beckham je izabrao sve svoje bivše klubove, osim Real Madrida, međutim Beckham i nije baš upućen jer Milan ne igra ove sezone Ligu prvaka…

David Beckham je proveo 11 godina u Manchester Unitedu, dvije godine je proveo na posudbu u Italiji i karijeru je završio 2013. godine igrajući za PSG!

Untitled-1
David Beckham se obrukao

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!