NaslovnicaVijestiDavid Luiz objasnio zašto je izabrao broj 30 u Chelseaju

David Luiz objasnio zašto je izabrao broj 30 u Chelseaju

David Luiz objasnio zašto je izabrao broj 30 u Chelseaju. Više od tjedan dana nakon što se završio ljetni prijelazni rok i Chelseajevi navijači se vjerojatno još uvijek pitaju, što zaboga David Luiz radi na Stamford Bridgeu.

David Luiz objasnio

Brazilski branič je ponovo potpisao za Plavce nakon što je otišao u 2014. godini za PSG. Antonio Conte je završio šokantni posao za 32 milijuna funti na posljednji dan prijelaznog roka u očajničkom pokretu kako bi dobili još jednog braniča.

Luiz nikada nije učinio ništa na uobičajen način – od njegove obrane do njegove frizure – i tu još više čudi kada smo otkrili da će nositi dres sa brojem 30.

Trideset je obično rezerviran za mlade igrače koji su tek pozvani u prvi tim, a ne 29-godišnjeg braniča. Buduća zvijezda Manchester Uniteda, Marcus Rashford je nosio broj 39 prošle sezone, a kao znak njegovog rastućeg statusa, sada je dobio broj 19.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Srećom, Luiz nam je učinio uslugu i objasnio nam zašto je izabrao baš broj 30 u drugom mandatu za Chelsea.

“To su bili moji mama i tata, koji su izabrali broj, tako da je to u redu”, navodi Brazilac. “I moj broj četiri je u Fabregasa!”

Što mama želi, mama i dobiva.

Bilo je dosta rasprave o tome na kojoj poziciji bi Luiz mogao igrati za Plavce, a njegov novi broj nije dao neki odgovor.

Srećom, Conte nas je informisao ranije u tjednu i loša vijest je za one koji su očekivali da vide David Luiza u veznom redu.

[su_euro_soccer_bonus]

“Mislim da je David Luiz branič, on je igrao puno utakmica na toj poziciji”, izjavio je Conte za Chelsea TV.

“Znam da je ponekad igrao i kao centralni vezni igrač, ali u mojoj glavi je ideja da ga koristim u pravilnoj poziciji koja je, za mene, obrambena pozicija.”

Čak i većina navijača Chelseaja će priznati da je Luiz nepouzdan u obrani, pa bi možda najbolja pozicija za njega bila u veznom redu uz N’Golo Kantea.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!