NaslovnicaVijestiDavid Luiz odlazi iz Chelseaja: Conte već pronašao njegovu zamjenu!

David Luiz odlazi iz Chelseaja: Conte već pronašao njegovu zamjenu!

Unatoč tome što je njegov tim već ispao iz utrke za titulu prvaka Premier lige, s obzirom da zaostaju čak 14 bodova za vodećim Manchester Cityjem, trener Chelseaja Antonio Conte se ipak planira pojačati za drugi dio sezone.

Luiz odlazi iz Chelseaja

Prošlog ljeta, na Stamford Bridge su stili Alvaro Morata, Tiemoue Bakayoko, Danny Drinkwater, Antonio Rudiger i Davide Zappacosta. Pokušali su još dovesti i Alexa Oxlade-Chamberlaina i Rossa Barkleya, ali im to nije uspjelo. U međuvremenu, klub su napustile tri zvijezde. Diego Costa, Nemanja Matić i John Terry su otišli, što je naljutilo mnoge navijače.

Međutim, pred Chelseajem je još jedan uzbudljiv prelazni rok, u kojem bi se mnogo toga moglo dogoditi. Trenutno najvažnija stvar za čelnike kluba je produženje ugovora Thibauta Courtoisa, koji bi se trebao dogoditi kroz koji dan.

Luiz odlazi iz Chelseaja

U posljednjih nekoliko dana pojavile su se informacije kako će defanzivac David Luiz napustiti klub. Brazilac je rijetko igrao nakon razočaravajućeg nastupa u porazu na gostovanju kod Rome (3-0) u oktobru/listopadu. Conte je nedavno izjavio kako Luiz ne igra zbog povrede koljena, ali mnogi u to ne vjeruju, već smatraju kako je u pitanju njegov odlazak iz kluba ove zime. Kao njegova sljedeća destinacija spominje se Real Madrid.

Ipak, pojavile su se i špekulacije o njegovoj mogućoj zamjeni. Naime, talijanski stručnjak planira dovesti zvijezdu AC Milana Leonarda Bonuccija, kojeg vrlo dobro poznaje iz vremena koje su proveli zajedno u Juventusu, kao i u reprezentaciji Italije.

Unatoč tome što se smatra jednim od najboljih defanzivca u Europi, Bonucci ima velikih problema sa pronalaskom prave forme u Milanu ove sezone. Na San Siro je stigao prošlog ljeta za 42 miliona eura, ali ni njemu, a niti njegovom novom timu ne ide sve po planu.

Milan je trenutno na razočaravajućem osmom mjestu u Seriji A, te već zaostaje nevjerovantih 18 bodova za vodećim Napolijem. Liga prvaka za njih ostaje san i ove sezone, unatoč velikim očekivanjima prije početka iste.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!