NaslovnicaVijestiDavid Moyes imenovao dvije zvijezde koje su ga odbile kada ih je...

David Moyes imenovao dvije zvijezde koje su ga odbile kada ih je pokušao dovesti u United

David Moyes imenovao dvije zvijezde koje su ga odbile kada ih je pokušao dovesti u United! David Moyes je imao jedan od najtežih poslova u historiji nogometa, kada je imenovan za trenera Uniteda, kao naslijednik velikog, sir Alex Fergusona. Kada vas etiketiraju za osobu koja će naslijediti Fergusona, to mora biti velika čast, ali i veliki pritisak. Tom pritisku je podlegao David Moyes.

David Moyes imenovaoDavid Moyes imenovao

Nažalost, umjesto dobrih rezultata i uspjeha na Old Traffordu, koji je bio vrhunac Moyesove karijere, je otpočeo propast Moyesove karijere koji još uvijek nije mogao da se zaustavi.

[su_no1forfootball]

On je bio vrlo poštovan zbog svog rada u Evertonu, ali već odavno je predmet ismijavanja, zbog kolapsa na Old Traffordu sa Unitedom, gdje je sramotno vodio ekipu te zbog katastrofalne sezone sa Sunderlendom sa kojim je ispao iz lige sa osvojena samo 24 boda.

>> Miroslav Ćiro Blažević: Nekome bih j…. majku!

U svom mandatu u Unitedu. Moyes je za ukupno 65 miliona doveo dva igrača koja i danas igraju važnu ulogu u Mourinhovom Unitedu – Matu i Fellainia. Ipak, voditi United u tom periodu tranzicije nije bio ni malo lagan posao, u što se je uvjerio i Louis van Gal, koji je imao nešto bolje rezultate ali ipak daleko od onoga što su navijači očekivali.

“Stvari bi bile puno drugačije da smo uspjeli dovesti igrače koje smo tada željeli”, objasnio je Moyes.

“Željeli smo Garetha Balea i Cesca Fabregaas. Oni su bili igrači koje smo željeli, ali iz nekoliko razloga ta dva transfera su propala. Njihovo dovođenje bi bilo savršeno za početak u smislu transformacije ekipe koju sam naslijedio. ” rekao je Moyes.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!