NaslovnicaVijestiDavid Moyes priznao kako je zvijezda Arsenala njegova glavna meta ove zime

David Moyes priznao kako je zvijezda Arsenala njegova glavna meta ove zime

Trener West Ham Uniteda David Moyes priznao je kako je zainteresovan za dovođenje zvijezde Arsenala Jacka Wilsherea u klub u zimskom prelaznom roku, te je mišljenja kako će im veznjak pomoći da izbjegnu ispadanje u Championship ove sezone.

Moyes želi dovesti Wilsherea

Iako su mu mnogi predviđali veliku karijeru, Wilsherea su brojne povrede zaustavile u ostvarenju tog cilja, te nije prva opcija u veznom redu Arsenala.

Moyes želi dovesti Wilsherea

Večeras će po svemu sudeći utakmicu upravo protiv West Hama započeti sa klupe, te je navodno nezadovoljan minutažom koju dobija od strane Arsenea Wengera ove sezone.

“Ukoliko dovedemo igrača iz nekog drugog premierligaša bit će mu mnogo lakše da se prilagodi na igru tima”, rekao je Moyes.

“Wilshere je netko koga bismo voljeli imati ukoliko je dostupan. Vjerujem kako su pojačanja u zimskom prelaznom roku ono što nas dijeli od ispadanja i ostajanja u ligi. Ukoliko dovedemo prave igrače, odradili smo većinu posla.”

“Također želim biti siguran da igrači koji dođu u klub tu mogu ostati duži period.”

[su_oglas]

Moyes je također uputio riječi hvale na račun drugog veznjaka Arsenala Aarona Ramseya, za kojeg priznaje kako ga je mogao dovesti dok je bio u Evertonu.

“Ramsey je bio u mojoj kući, kao i njegovi roditelji. Došao je iz Cardiffa i stvarno sam ga pokušao dovesti u klub. Međutim, to je bilo davno. U to vrijeme smo bili u potrazi za najboljim talentom, a Ramsey je svakako bio jedan od njih.”

“Volio bih dovesti nekog sličnog i u West Ham. Međutim, za takvu strategiju je potrebno vrijeme, a u nogometu u posljednje vrijeme to funkcioniše drugačije. U Evertonu je Bainesu i Jagielki bilo potrebno skoro šest mjeseci da se izbore za mjesto u timu.”

“Teško je pronaći takve igrače u ligi, a potrebno nam je nekoliko koji mogu napraviti razliku. Klubovi sa vrha tabele uvijek imaju par takvih igrača i brinu da ne ostanu bez njih u slučaju povreda. Zato nikad niste sigurni tko je dostupan u januaru.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!