NaslovnicaVijestiDavid Moyes prodaje igrača West Hama koji je došao prije samo šest...

David Moyes prodaje igrača West Hama koji je došao prije samo šest mjeseci

U Manchester Unitedu, jedna od kritika koje su bile na račun David Moyesa je nedostatak uvjerenja, činilo se da ne radi ništa. Jasno je da novi menadžer West Hama uči iz svojih pogreški, jer namjerava prodati igrača koji se klubu pridružio na ljeto.

David Moyes prodaje igrača

Kad je David Moyes zamijenio Sir Alex Fergusona na Old Traffordu, to je uvijek bio ogroman posao i težak za svakoga. Čini se da je Škot bio gotovo paraliziran zbog straha od neuspjeha koji je postao neizbježan.

U to vrijeme je bio previše prestrašen da ubaci Marouane Fellainija na teren kao zamjenu tijekom Lige prvaka kako se onda pretpostavilo da on nije čovjek za United, a pokušajte reći to Jose Mourinhu.

[su_bonus]

Nakon što je završio sa Real Sociedadom i Sunderlandom, oba neuspjeha, 54-godišnjak je završio na londonskom stadionu gdje će njegov posao biti spašavanje Čekićara iz zone ispadanja i ne može si priuštiti da se prestraši vlasite odluke.

Mirro danas izvještava da je bivši menadžer Evertona dao zeleno svjetlo vlasniku kluba Davidu Sullivanu i Davidu Goldu, kako bi prodali bilo kakve slabije igrače i Moyes je spreman pokazati Marko Arnautoviću izlazna vrata.

Ako Moyes proda Arnautovića, to bi bila velika najjava klub s obzirom da je igrač stigao tek prije šest mjeseci, a došao je iz Stokea za 25 milijuna funti.

[su_no1forfootball]

Ovo bi značilo da će ga prodati samo šest mjeseci nakon što se pridružio klubu, ali se bori sa formom, možda to i neće biti toliko velik šok. 28-godišnjak je u iznimno lošoj formi i još uvijek nije postigao gol.

Moyes će imati priliku iskoristiti novac za nove igrače i očito mu je Harry Arter na meti kako bi pojačao svoj vezni red, dok je tu i Sunderlandov Lamine Kone za pojačanje u obrani.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!