NaslovnicaVijestiDavid Sullivan: Dimitri Payet može postati West Hamova legenda

David Sullivan: Dimitri Payet može postati West Hamova legenda

“Dimitri Payet može postati West Hamova legenda”, izjavio je Sullivan nakon što je francuski reprezentativac nagrađen novim petogodišnjim ugovorom.

David Sullivan: Dimitri Payet može postati West Hamova legenda

Dimitri Payet je toliko dobar da se smije spominjati u istoj rečenici sa velikanima West Hama Trevorom Brookingom, Alanom Devonshireom i Paolom Di Caniom, prema mišljenju potpredsjednika kluba Davida Sullivana.

Iako je u klub stigao tek prošlog ljeta, “Čekićari” su odlučili ponuditi bolji ugovor svom trenutno najboljem igraču, te jednom od najboljih playmakera u Premier ligi trenutno. Payet, otkako je u klub došao iz Marseillea igra zaista na vrhunskom nivou, postigao je šest golova i upisao četiri asistencije, te je svojom igrom znatno pomogao West Hamu, koji se nalazi na šestom mjestu u ligi.

Sullivan čvrsto vjeruje da je najbolje ispred 28-godišnjeg Francuza.

“U skladu sa našim uobičajenim pravilima, mi provjeravamo ugovore igrača koji igraju iznimno dobro za klub i odlučujemo nagraditi te igrače kada se ukaže prilika”, rekao je Sullivan za klupsku službenu stranicu.

“Do sada, Dimitri je postao naša zvijezda ove sezone i možemo biti neizmjerno ponosni što ga imamo u klubu. Odlučili smo ga nagraditi i pokazati navijačima da nam je cilj izgradnja što boljeg tima. Produžio je ugovor do 2021. godine.”

“Toliko sam uzbuđen gledajući poteze Dimitrija na terenu, kao i, vjerujem, svi navijači kluba. Njegova tehnička sposobnost, njegova kontrola lopte, snaga, njegovi sjajni golovi i asistencije, te njegov karakter su stvorili jednog od najboljih igrača kojeg sam vidio u dresu West Hama.”

“Pratim West Ham od početka 1960-ih godina i gledao sam neke fantastične igrače u bordo dresovima, Trevor Brooking, Alan Devonshire, Paolo DI Canio, Carlos Tevez, a Dimitri ima talenat da bude jedan od najboljih.”

“Još zanimljivije je to što je pred njim najbolji period u West Hamovom dresu. Samo zamislite što možemo postići s njim u timu, a uskoro se i selimo za fantastični novi stadion kapaciteta 54,000 ovog ljeta.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!