NaslovnicaVijestiDayot Upamecano otkrio: Prelazak u te klubove bilo bi ostvarenje sna!

Dayot Upamecano otkrio: Prelazak u te klubove bilo bi ostvarenje sna!

Defanzivac RB Leipziga Dayot Upamecano, koji se smatra jednim od najtalentiranijih mladih igrača na svojoj poziciji u ovom trenutku, otkrio je imena klubova u kojima je sanjao da će zaigrati jednog dana dok je bio dječak.

Upemecano želi u Manchester United

Jedan od tih klubova je i Manchester United, a engleski mediji su u posljednje vrijeme objavili informacije kako je upravo Upamecano jedna od glavnih meta ‘Crvenih vragova’ u predstojećem ljetnom prelaznom roku.

18-godišnjak je u intervjuu za Telefoot rekao: “Kao mladić, sanjate o igranju za Real Madrid, Barcelonu i Manchester United, ali kako biste zaigrali tamo, morate naporno raditi. Vrlo sam ponosan na sebe i jako sretan. Moram nastaviti u istom smjeru, moram težiti nečem višem. Trenutno sam fokusiran na RB Leipzig, ali poslije ćemo vidjeti.”

U njemačkom klubu navodno za jednu od najvećih zvijezda traže čak 100 miliona eura, deset puta više nego što su za njega platili Red Bull Salzburgu u januaru prošle godine.

[su_bonus]

Upamecano je također i U21 reprezentativac Francuske, ali još uvijek nije nastupio za seniorsku selekciju svoje zemlje. Kako priznaje, nada se da će ubrzo dobiti poziv od strane izbornika Didiera Deschampsa.

“Svi veliki igrači igraju za svoje reprezentacije. Volio bih dobiti poziv jednog dana, znam da sam na pravom putu i moram nastaviti ovako.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!