NaslovnicaVijestiDe Boer: Bazoer bi teško mogao reći ne Barceloni

De Boer: Bazoer bi teško mogao reći ne Barceloni

Vezni igrač Ajaxa Riechedly Bazoer bi teško mogao reći ne Barceloni ukoliko katalonski klub pošalje ponudu za njega, rekao je trener nizozemskog kluba Frank de Boer.

bazoer

19-godišnjak je potvrdio da je odbio prelazak u Napoli u siječnju kako bi se mogao usredotočiti na svoj razvoj u trenugnom klubu, ali je također i priznao da mu je san zaigrati u Barci u roku od tri godine.

De Boer vjeruje da je španjolski gigant prilika koja se ne propušta.

“Uvijek možete takvom klubu reći ne, ali to će biti teško”, rekao je Nizozemac za Fox Sports upitan o mogućem interesu Barcelone za njegovog igrača.

Bazoer je također bio povezivan sa mogućim prelaskom u više premier ligaških klubova, uključujući i Chelsea. Ipak, De Boer priznaje da je upozorio igrača da ne odlazi na Stamford Bridge, inače bi mogao završiti kao Marco van Ginkel, koji je u Chelsea stigao iz Vitessea 2013. godine, a onda se vukao po posudbama u Milanu, Stoke Cityju i PSV-u.

“Rekao mi je da je samo fokusiran na Ajax i na utakmice koje su pred nama. U ovom trenutku on pravi velike korake. Ranije je imao problema, ali ne više. To je sve pitanje perspektive u drugom klubu.”

“Ukoliko mislite da ćete igrati svakog tjedna u novom klubu, onda trebate preuzeti neki korak i ostvariti transfer u taj klub. Međutim, ako u glavi imate scenario Marca van Ginkela, onda je bolje ostati u trenutnom klubu.”

[su_netbet_bonus50_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!