NaslovnicaVijestiCITY PONUDIO NOVI UGOVOR: De Bruyne dobija astronomsku platu!

CITY PONUDIO NOVI UGOVOR: De Bruyne dobija astronomsku platu!

Kevin De Bruyne je stigao prije dvije godine u Manchester City, te taj ugovor važi do 2021. godine.

De Bruyne

Prema tom ugovoru Belgijanac sedmično zaradi oko 115.000 futni. Građani dosta vjeruju u De Bruynea, te su mu spremili dosta unosniji ugovor, uz šet godina.

Kako piše The Sun jasno je čelnicima Citya da mnogi velikani žele dovesti De Bruynea u svoje redove, te ga zbog toga žele ubjediti da ostane još dugi niz godina na Etihadu.

[su_live_koeficijenti]

Ove sezone on igra odličan nogomet, a njegove odlično igre će biti nagrađene novim astronomskim ugovorom. Naime, City je ponudio Belgijancu ugovor koji će važiti do 2024. godine, a prema tom ugovoru zarađivao bi 200.000 futni sedmično, plus bonusi.

“Veoma sam sretan i čelnici ovog kluba su svjesni toga. Nemam osjećaj da moram napustiti ovaj klub. Uživam što sam i ja u ovome projektu i igram nogomet na način na koji mi igramo”, rekao je vezni igrač Citya, te dodao:

“Ova ekipa ide ka pravom cilju. Napravio sam dobru odluku što sam došao u Manchester City, a moja porodica osjeća isto što i ja.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Kao nogometaši, stvari su uvijek bolje ako je i njegova porodica sretan i Guardiola to definitivno razumije.”

“Šef nam je rekao da moramo osjetiti to da ćemo pobijediti svaku utakmicu i to je nešto što mi pokušavamo napraviti.”

Kako pišu mediji s otoka, Belgijanac je navodono već pristao na novi ugovor, te će početkom nove godine ga i potpisati, nakon čega će postati jedan od najplaćenijih igrača Manchester Citya.

Pored De Bruynea City je ubijeđen da će novi ugovor potpisati i Fernandinho, bez obzira na glasine da će napustiti klub naredni mjesec!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!