Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

De Bruyne: Karma? Ne vjerujem u to sranje!

Zvijezda Manchester Citya Kevin de Bruyne je na duhovit način odgovorio na izjavu Paula Pogbe, koji neće imati pravo nastup na predstojećem graskom derbiju između Citya i Uniteda.

De Bruyne

U Engleskoj je već počela groznica pred nedjeljski derbi Premier lige između Manchester Uniteda i Manchester Citya, na kojem zbog isključenja u prošlom kolu neće nastupiti jedna od najvećih zvijezda Uniteda Paul Pogba. To je osobito zanimljivo zbog nedavnih izjava Pogbe, u kojima je poželio Cityu što više povreda do nedjelje i do velikog derbija.

“Nadam se da će griješiti na utakmici, i iako znam da ne bih to trebao reći, želim da se neko od njihovih ključnih igrača ozlijedi”, rekao je Pogba.

>> Nevjerovatno: Nakon samo pola godine AC Milan dobiva nove vlasnike?

Engleski novinari danas su izjavu Pogbe prenijeli zviezdi Citya, Kevinu de Bruyneu, te su ga pitali da li se je Pogbi dogodila karma, jer zbog isključenja na utakmici protiv Arsenala neće imati pravo nastupa u nedjelju. Reakcija je bila tipična za uvijek flegmatičnu belgijsku zvijezdu.

„Ne vjerujem u to sranje. Ja sam vrlo iskren čovjek. Ako netko kaže da je to karma, ne postoji ništa pogrešno u tome. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ja nikome ne želim da se povrijedi.  To je duh takmičenja i ja uvijek želim igrati protiv najbolje ekipe i najboljih igrača “, odgovorio je Bruyne, koji se ne protivi Pogbinim tvrdnjama.

„Ne zanima me. Može govoriti što god želi. Mi moramo biti usmjereni samo na ono što je pred nama. Pogba je sjajan igrač. Poznajem ga i znam da je nevjerojatan momak. On je dobio crveni karton, i to je tako. Mi smo profesionalci i uvijek se moramo nositi s ozljedama i suspenzijama. ”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: