NaslovnicaVijestiDE GEA I HAZARD KRIVI ZA OSTAVKU ZIDANEA: Evo zašto je Zidane...

DE GEA I HAZARD KRIVI ZA OSTAVKU ZIDANEA: Evo zašto je Zidane napustio Real Madrid!

De Gea i Hazard krivi za ostavku Zidanea. Evo što se zapravo dogodilo! Prošlo je nekoliko dana od kada je Zinedine Zidane najavio svoju šokantnu ostavku kao menadžer u Real Madridu, ali to više ne izgleda realno. Zidane je odstupio od uloge koju je držao od siječnja 2016. godine, samo nekoliko dana nakon što je osvojio svoj treći uzastopni naslov Lige prvaka sa Los Blancosima, gdje su pobijedili Liverpoola sa 3-1.

De Gea

To znači da još uvijek nije bio izbačen iz konkurencije Lige prvaka kao menadžer, a nema sumnje da će njegov potpis biti jedan od najuglednijih u Europi kada postanu dostupni odgovarajući poslovi.

Međutim, loša forma njegove ekipe u domaćoj ligi ove godine je bila previše loša da bi se zanemarila, predajući naslov La Lige, koji su prošle godine osvojili za 17 bodova iza Barcelone.

Također su završili ispod rivala Atletico Madrida, a pretrpjeli su i šokantan poraz u Kupu Kralja kada su izbačeni od strane Leganesa.

Kako je rečeno, već godinama su menadžeri na Bernabeu pod velikim pritiskom zbog neuspjeha u Europi, dok je Zidane imao posve suprotan problem.

[su_no1forfootball]

Ipak će ostati legenda u klubu, a da budemo fer, bolje je da je otišao na vrhuncu, nego ostao i čekao da stvari krenu pogrešnim putem.

Čudno, međutim razlozi odlaska Francuza iz Madrida uopće nemaju nikakve veze sa nastupima, navodi se u izvješću The Suna.

Oni vjeruju da je to bilo neslaganje sa predsjednikom Florentinom Perezom o potencijalnim transfernim ciljevima koji su prouzrokovali nepopravljivu šetetu u njihovom odnosu, što je dovelo do toga da Zidane podnese ostavku.

I zapravo su to bile dvije zvijezde iz Premier lige koje su krive za tu ostavku Zidanea.

Perez je želio dovesti De Geu na Bernabeu iz Manchester Uniteda, kao što je poznato, ali Zidane je želio zadržati vjeru u Keylor Navasa.

S druge strane, Hazard je bio glavni cilj menadžera, ali Perez uopće nije bio zainteresiran za Chelseajevog Belgijanca.

Očigledno, rasprava se dugo vodila, prije nego što je Zidane konačno rekao: “Ja sam gotov, ti se brini o timu.”

[su_bonus]

Znači, to bi mogle biti dobre vijesti za Chelsea što je Zidane napustio Real Madrid, dok vijesti da je Perez još uvijek u potrazi za De Geom nisu baš dobre za United ili Navasa.

Izuzetno je nesretno što se takav uspješan mandat završio neslaganjem oko transfera, kada je 45-godišnjak bio brilijantan u pružanju mogućnosti igračima iz akademije u Los Blancosima.

Perez je prije toga imao vrlo dobar utjecaj na transfere, osobito zbog igrača poput Luis Figoa, Ronalda i Zidana i to ne izgleda kao da će se uskoro promijeniti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!