NaslovnicaVijestiGEST VRIJEDAN POŠTOVANJA: David de Gea poslao sjajnu poruku podrške Hugu Llorisu...

GEST VRIJEDAN POŠTOVANJA: David de Gea poslao sjajnu poruku podrške Hugu Llorisu nakon strašne povrede ruke!

Golman i zvijezda Manchester Uniteda David de Gea poslao je sjajnu poruku podrške golmanu Tottenham Hotspura Hugu Llorisu nakon što je Francuz doživio strašnu povredu ruke na današnjoj utakmici protiv Brightona.

De Gea poslao podršku Llorisu

Lloris je bio primoran napustiti teren već u trećoj minuti. Naime, napadač domaćina Neal Maupay ga je izneadio udarcem sa velike udaljenosti, kojeg 32-godišnjak nije uspio zaustaviti, te je prilikom pada na zemlju doživio lom lakta lijeve ruke, te će sa terena izostati dugo vremena.

Među prvima koji su mu poslali poruku podrške i poželjeli mu što brži oporavak bio je i njegov kolega golman David de Gea, koji je na svom službenom twitter profilu objavio kako se moli za njega.

BT Sport je izvijestio kako je Lloris vrištao od boli dok su ga nosili kroz tunel stadiona, te mu je bio potreban dodatan morfij da ublaži bol. On je zatim prebaćen direktno u bolnicu, gdje će se obaviti testovi i preuzeti potrebne mjere kako bi započeo oporavak.

Na golu ga je zamijenio Argentinac Paulo Gazzaniga, koji će po svemu sudeći biti prvi izbor Spursa barem do zimskog prelaznog roka, kada će imati priliku da dovedu neku bolju opciju za drugi dio sezone, koja je jako razočaravajuće počela za njih.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!