NaslovnicaVijestiDe Gea postavio uvjete Realu: Dolazim ukoliko ispunite ovo!

De Gea postavio uvjete Realu: Dolazim ukoliko ispunite ovo!

Španjolski vratar David de Gea voljan je da prijeđe u madridski klub, ali je postavio uvjete “kraljevskom klubu”, pod kojima bi prešao.

postavio uvjete

David de Gea je spreman da se sa gola Manchester Uniteda preseli među stative Real Madrida. Ali, da bi se veliki transfer konačno ostvario ovog ljeta, Španac ima nekoliko uvjeta za svoje zemljake, prvake Europe.

[su_no1forfootball]

Kao prvo, De Gea želi istu platu koju ima i kapetan Sergio Ramos, što je oko 12 milijuna eura po sezoni, odnosno 240.000 eura tjedno. Prema ovoj računici, samo bi Cristiano Ronaldo bio plaćeniji nogometaš u momčadi Reala.

Evo zbog čega nije puštena himna Lige prvaka na sinoćnjoj utakmici između Uniteda i CSKA Moskve

Liga prvaka: Koga engleski timovi mogu dobiti, koja su pravila i kada se igraju utakmice osmine finala

Transfer glasine: City sprema veliku ponudu za zvijezdu Premier lige, Walcott napušta Arsenal, Milinković-Savić na meti kluba sa Otoka

Međutim, jedna od najboljih “jedinica” na svijetu se nije zaustavio na ovom uvjetu, već zahtijeva da klub napusti Keylor Navas, što je praktično garancija da će biti starter na svim utakmicama.

Zanimljivo je da je David de Gea i prije dvije sezone bio na korak do Reala, ali je umjesto njega stigao Kostarikanac Keylor Navas i zatim postao jedan od junaka prošle sezone u kojoj je Real osim kupa osvojio sve trofeje.

Rođen u Madridu, De Gea je s 13 godina započeo karijeru u Atléticu te se u razdoblju od 2001. do 2009. izborio za mjesto u prvoj momčadi madridskog kluba. Nakon što je postao prvi golman kluba, uskoro je tako privukao pažnju Uniteda, za kojeg je potpisao 2011. godine. Bio je kapetan U-21 reprezentacije, a za seniorsku reprezentaciju debitirao je u lipnju 2014. godine.

De Gea je za United odigrao 289 utakmica u svim natjecanjima, u kojima je primio ukupno 287 golova, a 108 puta je uspio sačuvati mrežu netaknutom. Dres nacionalnog tima dosad je oblačio 25 puta, u 14 navrata ostavši nesavladan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!