NaslovnicaVijestiDe Gea prekida suradnju sa menadžerom ako ne ode u Real Madrid

De Gea prekida suradnju sa menadžerom ako ne ode u Real Madrid

Transfer saga, koja uključuje Davida De Geu i njegov prelazak iz Manchester Uniteda u Real Madrid se nastavlja.

OIR_resizer

Nakon što se De Gea nije našao u sastavu u prve dvije utakmice sezone, činilo se kako je već sve dogovoreno za španjolskim gigantom i kako će se saga napokon okončati. Dobre vijesti za Manchester United su te što bi De Gea ipak još jednu sezonu mogao provesti na Old Traffordu, no loše su, kada (ako) ode za njega neće dobiti nikakvu odštetu

El Confidencial danas donosi novu priču – ako se u posljednja dva tjedna prijelaznog roka saga ne okonča i De Gea ostane u Manchesteru, Španjolac će prekinuti suradnju sa svojim menadžerom Jorgeom Mendesom.

De Gea je uzeo Mendesa za menadžera još prije tri godine kako bi mu osigurao odlazak u Real Madrid, no to se još nije realiziralo.

El Confidencial isto tako donosi kako će De Gea za posljednju godinu koju namjerava provesti u Manchester Unitedu dobiti pet milijuna eura.

https://twitter.com/UltraSuristic/status/633276149125091328

https://twitter.com/UltraSuristic/status/633276919069327360

 

 

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!