NaslovnicaVijestiDe Gea se povrijedio pred utakmicu sa Midtjyllandom

De Gea se povrijedio pred utakmicu sa Midtjyllandom

De Gea se povrijedio pred utakmicu sa Midtjyllandom. Golman Manchester Uniteda David De Gea se povrijedio tokom zagrijavanja pred utakmicu Europa Lige protiv FC Midtjyllanda, dodajući svoje ime na dugu listu povrijeđenih igrača na Old Traffordu.

De Gea se povrijedio pred utakmicu sa Midtjyllandom

Španac je odigrao 31 utakmicu ove sezone i bio je imenovan u prvoj postavi Louis van Gaalove ekipe, koja će igrati protiv Danaca, ali deset minuta prije utakmice, na zagrijavanju, De Gea se povrijedio, potvrđeno je od strane čelnika Manchester Uniteda.

Međutim, ostaje nepoznato koliko će De Gea biti odsutan i koliko je ozbiljna ova povreda, ali zamijenit će ga Sergio Romero koji je bio na klupi.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Van Gaal će, nadamo se potvrditi to nakon utakmice, na konferenciji za novinare.

Kao rezultat njegove povrede, Manchester nema zamjenskog golmana na klupi. Sergio Romero je stao na gol, tako da je United ostao bez zamjenskog golmana.

Sačekat ćemo da se utakmica završi i vidjeti šta će nam holanđanin reći u vezi ove povrede Španjolskog reprezentativca. Nadamo se da nije ništa ozbiljno.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!