NaslovnicaVijestiDe Gea: Želim postati najbolji golman na svijetu!

De Gea: Želim postati najbolji golman na svijetu!

Golman Manchester Uniteda i španjolske reprezentacije David de Gea izjavio je da mu je cilj da postane najbolji golman na svijetu.

de gea

Španjolski reprezentativac je u posljednjih par godina sazrio u jednog od najboljih golmana na svijetu, ali je i dalje ambiciozan i želi još više napredovati.

“Kraljni cilj mi je da budem poznat kao najbolji svjetski golman. Treniram i branim na utakmicama najbolje što mogu kako bih dostigao taj level. Naravno, postati prvi golman svijeta je težak zadatak jer postoji toliko dobrih golmana, a neki su stvarno vrhunski. Ali bez obzira na sve ja ću uvijek davati sve od sebe kako bih dostigao taj standard.”

De Gea je već ove sezone sedam puta sačuvao mrežu svog tima netaknutom u Premier ligi i nada se da će na to dodati još jednu utakmicu, onu protiv Swansea Cityja koja je na rasporedu u subotu.

“Oni su vrlo dobar tim. Vole igrati lijep nogomet i imati posjed nad loptom. Istina je da smo prošle sezone imali dosta problema sa njima, izgubili smo obje utakmice protiv njih. Međutim, ovo je nova godina i dat ćemo sve od sebe na Old Traffordu pred našim navijačima kako bismo osigurali pobjedu.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!