NaslovnicaVijestiDe Rossi produžio ugovor sa Romom

De Rossi produžio ugovor sa Romom

Vezista Rome Daniele de Rossi produžio je ugovor do 2019. godine, objavio je talijanski klub. De Rossi, koji će od sljedeće sezone nositi kapetansku traku poslije odlaska legendarnog Francesca Tottija, odlučio je da stavi potpis na novi ugovor s matičnim klubom i odbije bogate ponude Intera i iz SAD.

de rossi produžio

Iskusni 33-godišnji nogometaš, produkt Romine omladinske škole, za prvi tim Rimljana od 2001. godine odigrao je 561 utakmicu i dao 59 golova.

De Rossi i dalje čeka na Scudetto, poslije samo samo tri trofeja s Romom – dva Kupa Italije i jedan Superkup. Bio je dio momčadi selekcije Italije koja je postala prvak svijeta na Mundijalu u Njemačkoj 2006. godine.

>>Gareth Bale odgovorio na pitanje tko bi trebao početi finale Lige prvaka

De Rossi je prošao sve mlađe kategorije talijanske reprezentacije, a za seniorski tim debitovao još 2004. godine. Ove sezone, za Romu je odigrao 31 utakmicu, postigao četiri pogotka i upisao četiri asistencije. Ukupno je proveo oko 3000 minuta na terenu.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!